Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Chelsea Clinton követi szüleit a politikusi pályán?

Míg korábban határozottan elutasította, Chelsea Clinton most már nagyon is elképzelhetőnek tartja, hogy - egykori elnök apja és jelenlegi külügyminiszter anyja nyomdokait követve - politikusi pályára lépjen.
"Úgy gondolom, egy jó emberhez hozzátartozik, hogy részt vegyen a politikai folyamatokban. Azt hiszem, ha jobbá akarjuk tenni a világot, akkor olyanoknak kell síkra szállniuk az ügyekért, akik képesek vezetni" - mondta ritka interjúinak egyikében, amelyet az amerikai Vogue magazinnak adott.

"Korábban mindig megpróbáltam a nyilvánosság ellenére saját életemet élni. Most viszont azon vagyok, hogy olyan életet éljek, amely célokat szolgál" - fogalmazott. Mint hozzátette, korábban kategorikusan elutasította, hogy beszálljon a politikába, de közben meggondolta magát.

Bill és Hillary Clinton lánya arról is beszélt, hogy szüleivel nagyon jó a viszonya. "Valóban nagyon szoros a kapcsolatunk, sokat beszélünk telefonon, és gyakran látjuk egymást" - fedte fel.

A 32 éves Chelsea riporterként az NBC csatornának dolgozik, besegít apja alapítványának munkájába, és politikatudományt oktat a neves Columbia Egyetemen. Férjével, a bankár Marc Mezvinskyvel megpróbál "normális" életet élni New Yorkban. "Fontos számomra, hogy végigmenjek az utcán, és halljam, hogy miről beszélnek az emberek. Vagy hogy elmenjek futni. Marc-kal vasárnaponként moziba járunk, és metróval közlekedünk" - részletezte.

A házaspár szeretne gyereket, és Chelsea szerint anyja is már nagyon vágyik egy unokára. "Marc-kal gyakran beszélünk róla, de most még mindketten túl sokat dolgozunk. Még pár év, és ha isten is úgy akarja, akkor lesz gyerek. Remélem, anyám bír várni addig" - mondta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ecuador politikai menedéket ad Julian Assange-nak

Az ecuadori kormány bejelentette csütörtökön, hogy politikai menedéket nyújt Julian Assange-nak, a … Tovább olvasom