Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Bűvös dátum:2008.08.08.

Tömegével tartottak esküvőket a világ több városában pénteken, mert mindannyian az egészség és a gazdagság jelét látták 2008.08.08-ában. Sydneyben például csaknem 100 pár házasodott össze egymás után.

Az ausztrál városban tartott futószalag-esküvők jegyeseinek többsége, szám szerint 40 pár kínai származású volt, 20-an pedig más ázsiai országokból vándoroltak be Ausztráliába.

A kínaiak számára a számok sajátos összjátéka, ez esetben a három 8-as bűvös erővel bír, és az igéretes jövőt mutatja. Ráadásul a számukra a 8-as számnak külön jelentősége is van, mivel fektetve a végtelenség jele, amiben felfedezni vélték a kapcsolat, a házasság örökkévalóságát. Pénteken volt az olimpia megnyitója is, és sok kínai számára ezt azt jelentette, hogy rendkívüli dátum miatt a játékok rendkívüli sikerre viszik majd az országot is.

De nemcsak az ázsiak számára volt különleges nap a péntek. Horvátország fővárosában, Zágrábban és Írország fővárosában, Dublinban is szokatlanul sokan kötöttek házasságot. És egyikük sem kínai, vagy ázsiai származású. A házasságukat kifejezetten erre a napra időzítő horvát és ír párokban mégis ugyanazt az érzést váltotta ki 2008.08.08. Mint mondták, a számok büvős együttállása a jó egészséget és a vagyonosodást jelenti.

Egy ír pár azonban még erre is "rátett egy lapáttal". Marie és Noel Donohue azt mesélték, hogy 8 évvel ezelőtt ezen a napon házasodtak össze, igy tehát a saját babonájukban a 2008.08.08. négy darab 8-as. Állítólag Írországban sokan a 8-as számot játszottak már különféle kombinációkban a lottó jackpotján is.

Olvasóink írták

  • 1. miracle 2008. augusztus 09. 13:06
    „A hülyeség határtalan...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kutatók kételkednek, hogy Bruce Ivins volt a gyilkos

Amerikai Egyesült Államok - Több amerikai kutató pénteken kétségeit fejezte ki, hogy igaz az… Tovább olvasom