Kisalföld logö

2018. 09. 24. hétfő - Gellért, Mercédesz 11°C | 18°C Még több cikk.

Borzasztó: családja ásta el a csecsemőt, aki hét órát élt túl a föld alatt

A hatóságokat egy védőnő értesítette, aki szemtanúja volt a csecsemő elföldelésének. Kiderült, hogy a gyermeket az apa nem akarta vállalni, az anya pedig csak 15 éves.
Hét órát élt túl a föld alatt Brazíliában egy újszülött, akit a családja ásott el, vélhetően mint nem kívánt gyermeket.

A hatóságokat egy védőnő értesítette, aki szemtanúja volt a csecsemő elföldelésének az őslakosok lakta Xingu Nemzeti Parkban, Mato Grosso államban. Egy közzétett rendőrségi videón látható, amint az egyenruhások kiássák a földből az újszülöttet, akin még rajta volt a köldökzsinór.
    
A föld alatt eltöltött hosszú idő ellenére jó állapotban volt a kislány, akit egy közeli kórház szülészeti osztályára szállítottak.
    
A rendőrök vizsgálják, hogy csecsemőgyilkosság történt-e vagy pedig a kamajura indián törzshöz tartozó család halottnak hitte a babát.
    
A kicsi dédanyját előállították, és antropológus, pszichológus és jogvédő részvételével kihallgatták a család többi tagját is. A családtagok azt vallották, hogy a gyermek a fejére esett szülés közben.
    
Mivel kiderült, hogy a gyermeket az apa nem akarta vállalni, az anya pedig csak 15 éves, a hatóságok a csecsemőgyilkosság verzióját valószínűsítik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszbaleset: legkevesebb 44 ember, köztük sok gyerek megsérült - Fotók

Buszbaleset: legkevesebb 44 ember, köztük sok gyerek megsérült - Fotók
A lengyel fővárosba tartó busz egy teherautóval és egy személygépkocsival ütközött a Magas-Tátrai… Tovább olvasom