Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Bin Laden - Az al-Kaida megerősítette vezérének halálhírét, s bosszúval fenyeget

Az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet pénteken közleményben megerősítette, hogy a vezére, Oszama bin Laden meghalt - jelentette az iszlamista internetes fórumokat figyelő SITE amerikai szolgálat.
A terrorszervezet egyúttal azzal fenyegetőzött, hogy bosszút áll az Egyesült Államokon és szövetségesein, amiért egy amerikai kommandó hétfőre virradóra megölte bin Ladent Pakisztánban.

A terrorista hálózat tudatta, hogy nem hagy fel a fegyveres küzdelemmel, és azt hangoztatta, hogy "bin Laden vére értékesebb számára és minden muzulmán számára annál, hogy feleslegesen pazarolják".

Az al-Kaida méltatta a megölt terrorista vezetőt és arra biztatta a pakisztániakat, hogy "keljenek fel és lázadjanak" és mossák le a szégyent, amit "árulók és tolvajok klikkje" ejtett rajtuk és az amerikaiak által terjesztett korrupció mocskát. Az irat szerint bin Laden halála "átokként fogja üldözni az amerikaiakat, s ügynökeiket is, és követi majd őket az országukban és azon kívül".

"Hamarosan, Allah segedelmével, a boldogság szomorúságba fordul és vérük a könnyeikkel keveredik majd" - fenyegetőzött a terrorszervezet, amely megfogadta, hogy tovább halad a szent háború ösvényén, miként azt vezetői - mindenek előtt bin Laden - tették, "tétovázás és vonakodás nélkül".

"Ettől nem térünk el, és nem változtatunk, amíg Allah igazságos ítéletet nem hoz köztünk és az ellenségeink között... Semmi sem árthat nekünk azután, hogy vagy látni fogjuk győzelmünket, sikerünket és felhatalmazásunkat, vagy meghalunk e törekvésünkben."

A közlemény szerint ameddig Palesztina népe nem élvezi a biztonságot, az amerikai sem fogják.

"Az iszlám katonái, csoportosan vagy egyénileg, folytatják majd a tervezést fáradhatatlanul, fásultság, kétségbeesés és megadás, gyengeség és megállás nélkül, mígnem olyan csapást nem mérnek, ami a vénekhez teszi hasonlatossá a gyermekeket!" - fogadkozott az al-Kaida.

Olvasóink írták

 • 9. kolombela 2011. május 09. 11:18
  „Írhat, véleményezhet, magyarázhat, bárki, bármit, Obama semmivel sem különb attól a maffia vezértől, aki parancsot ad mások meggyilkolására, vagy az állítólagos terroristáktól.
  ENNYI.”
 • 8. meir 2011. május 08. 14:17
  „Hunicum!
  facebook,; intifa da! egy Torok oldal!!
  meg fogsz lepodni mennyire szelsosegesek!!”
 • 7. meir 2011. május 07. 14:43
  „Hunicum!!
  Keresd!!
  Facebook,; Third Intifada!!”
 • 6. viperetta335 2011. május 07. 06:03
  „Mindjárt itt lesz Elemér és védelmébe veszi szent hazáját...”
 • 5. drKotász 2011. május 07. 00:49
  „Itt csak amerika fenyegetőzik senki más.”
 • 4. Csetneky 2011. május 06. 23:50
  „"Az al-Kaida megerősítette vezérének halálhírét, s bosszúval fenyeget"

  Remélem, a bosszú az elkövetőkre vonatkozik.”
 • 3. zoli76os 2011. május 06. 22:52
  „Ez pedig igaz lesz mert volt rá közel 10-év a felkészülésre,ennyi ideje nem volt már bumm,de most lesz és nem akármekkora.”
 • 2. drKotász 2011. május 06. 22:20
  „1. Hunicum
  Lájk.”
 • 1. Hunicum 2011. május 06. 20:06
  „Ez mind szép és jó, hogy leközölték. A bibi csak ott van, hogy ezt az amerikaiak állítják. Az interneten iszlamista fórumokat figyelő... mégis hol és mikor? Konkrétum persze soha nincs.
  Annyira biztos voltam benne. Mikor találja ki az USA, hogy Kadhafi támogatja az Al- Kaida sejtjeit egy bosszú hadjárathoz?
  Mindenesetre az ilyen híreknek és az USA-nak nem hiszek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jégbe fagyott mamutot találtak Jakutföldön

Tökéletesen ép, jégbe fagyott, kifejlett mamutot találtak a jakutföldi jukagir néphez tartozó… Tovább olvasom