Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 25°C Még több cikk.

Az EU támogatja az IMF pénzforrásainak megduplázását

Az Európai Unió pénzügyminiszterei támogatni fogják a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) azt a javaslatát, hogy 500 milliárd dollárra növeljék a nemzetközi pénzügyi szervezet segélyezési alapját a G20-ak e heti pénzügyminiszteri ülésén - közölte hétfőn a Reuters, az általa megszerzett dokumentumtervezet alapján.

A G20-ak pénzügyminiszterei, valamint központi banki vezetői március 13-án kezdik kétnapos ülésüket Londonban. Az EU 27 országának pénzügyminiszterei kedden hagyják jóvá az ezzel kapcsolatos tervet.

A dokumentumtervezet szerint az EU országok támogatják az IMF forrásainak megduplázását és készek arra, hogy ha kell, hozzájárulnak a növeléshez, különösen a nagy devizatartalékkal rendelkező országok.

Olvasóink írták

 • 6. fortuna54 2009. március 10. 19:28
  „Minden szinesbörüt lebunkóztál,most meg nyalod a valagát mikor kijön a vécéröl? Annyira megszeretted a
  sötét szineket?Már talán be is kormoztad magad,hacsak nem mindig sötét voltál.Segnyaló elemér.”
 • 5. fortuna54 2009. március 10. 19:17
  „elemér,te idióta.Még nem ütött el valamelyik árverezö autója,melyekkel televannak nálatok az utak.
  Habár a sátrakat amiben te is élled magányos életed,majd késöbbre tervezik.Külömbem apád volt egy nagy
  marha,aki ekkora ökröt csinált.”
 • 4. elemér 2009. március 09. 17:50
  „Warren Buffett és Soros is konyit valamit a gazdasághoz. Mindketten Obamat támogatják. Hosszutávon sikeres lessz az uj világ.

  "Everything will be all right. We do have the greatest economic machine that man has ever created."

  http://news.yahoo.com/s/ap/20090309/ap_on_bi_ge/buffett_economy”
 • 3. elemér 2009. március 09. 14:40
  „Az ő-t csak úgy tudod te kis idióta, ahogy én azt néked elmagyaráztam, odamásolod. Ellenszenves azért vagyok soknak, mert itt énvagyok az irástudó. Te pedig csak egy lépéssel vagy előbbre a holland kergemarhakórostol.

  Gyerünk csak vissza az oktatásra. Mikor már tudja a világ hogy hol tart, akkor kezd a helyzet javulni. Egyenlőre még nem tudják hogy milyen bank és vállalat milyen xarban van. Azért nem tudják, mert sokáig hazudoztak és maguk se tudják. Ilyen a begyürüződés.”
 • 2. G.D 2009. március 09. 12:53
  „Na mi van te kisokos? Az ő-t én már jól tudom, (te nem mindig: adófizetök, szakértöi ) de te a többi? (j-ly? na m meg a többi - bb stb.) Szégyen! Nem leszek azért kicsinyes. Extra munkába kerül összehozni az ő-ket, nekem sincs mindig kedvem hozzá. A többi hiányosság talán abból ered, hogy nem gyakran használod a magyar nyelvet. Hagyjál fel a kioktatós stílusoddal. Azért vagy sokaknak ellenszenves, ha ez még nem tünt volna fel neked. Remélem segíthettem. (A tünt-et is hosszúval kellene írnom, de ebben cikkben nincs kopírozni való.)”
 • 1. elemér 2009. március 09. 12:28
  „A huszadik százat történelmét az USA irta. Minden komojab intézményt az USA alapitott, még az IMF-t is. Az uj században is az USA lessz a vezető. Obama gazdasági programja és az új világrend dióhéjban: Az állami kölcsönöket a bankoknak kell visszafizetni, mert ezt kapták az adófizetöktöl. Befektetés az infrastrukturában, utak, hidak, iskolák és intézmények, nyugdij, munkanélküli segéj, betegsegéj. Megnyirbálni a multik és a gazdagok adókedvezményeit. Ideje hogy fizessék a terheket, amit idáig átpasszoltak az adófizetöknek. Obégatások lesznek, viszont erre felkészült Obama, mert a világ legjobb gazdasági szakértöit használlja. Obamat a nép választotta.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kimentek a divatból a hibrid autók

Az olcsó benzin és az autópiaci túlkínálat miatt csökkent a hibrid kocsik vonzereje az Egyesült… Tovább olvasom