Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Az al-Kaida biológiai támadást tervez az USA ellen

Egyesült Államok - Az al-Kaida terrorszervezet Mexikón keresztül tervez biológiai támadást intézni az Egyesült Államok ellen - írta a szerdai The Washington Times.

Amerikai terrorizmusellenes szakértők azonosítottak egy al-Kaida videót, amelyen a csoport egy toborzó tagja azzal fenyegetett, hogy biológiai fegyvert csempésznek a mexikói határ alatt húzódó alagutakon át az Egyesült Államokba.

A toborzó eszközként terjesztett videofelvételen az al-Kaida világosság tette: ki akarja használni az amerikai határőrizet gyengeségeit, és együttműködést keres a fehér faj felsőbbrendűségét hirdető és más kormányellenes amerikai csoportokkal, amelyek érdekeltek lehetnek egy merénylet kivitelezésében.

A szóban forgó videót először az al-Dzsazíra arab hírtelevízió mutatta be februárban, majd több weboldalon is megjelent. A felvétel az al-Kaida toborzóját, a kuvaiti származású Abdullah al-Nafisit mutatja, amint az Bahreinben támogatóinak egy csoportja előtt arról beszél: elég egy bátor harcos, aki 4 font (1,8 kilogramm) anthraxot (lépfenét okozó baktériumot) csempész át Mexikóból egy táskában az alagutakon át, és megfelelő, sűrűn lakott helyen kiengedi. Nincs szükség repülőgépre, összeesküvésre, időzítésre, viszont garantált, hogy egy órán belül 330 ezer amerikai meghal - hangoztatta az al-Kaida tagja.

Sean Smith, a belbiztonsági minisztérium szóvivője közölte, hogy az Egyesült Államok komolyan veszi az ilyen fenyegetéseket. Elmondta, hogy országa folytatja az északi és a déli határok védelmének erősítését, növelni fogják a határvédelmi erők létszámát, és korszerűbb határvédelmi eszközöket állítanak üzembe. Ezenkívül szigorítani fogják az ellenőrzést a vízi, szárazföldi és légi határállomásokon.

Olvasóink írták

 • 18. girzelda 2009. június 05. 18:30
  „Nem tudom mi az a"kadis" de sejtem, hogy valami féle hála ima lehet. Ugyanis az a szerencsés izraelita egyedül nem hallott a szept.11. "terror támadásról" a többi aki a kereskedelmi tornyokban dolgoztak azok minden tudtak róla! No, ez a szerencsés egyből be ment az imáját elrebegni lehetett a Tv. ben látni és hallani.”
 • 17. vonLichthofen 2009. június 05. 14:43
  „Különös véletlen, hogy éppen a mai Kisalföldben van egy másik hir is az USA-ból. Egy asszony székletet fecskendezett a kislánya ereibe.

  Az ilyen hirek, mint ez az al-Kaida-ról regélő is egy ilyen szarbefecskendezés része.

  Hosszú időn keresztül, lassan adagolva, kis mennyiségben fertőzik az agyunkat és a gondolkodásunkat, hogy NE lássuk a valóságot, hogy NE ösmerjük fel az összefüggéseket, hogy NE tegyünk semmit a megbutításunk ellen, NE tegyünk semmit azellen, hogy egyre szegényebbek, egyre kiszolgáltatottabbak és egyre betegebbek leszünk úgy is mint egy nemzet, ugy is mint egy ország, ugy is mint egy család és egyénileg is.

  Az ilyen álhírek nem a máról szólnak, nem a mai állapotot jelzik, hanem egy nagyobb terv részei amit mi mezei talpasok ebben a pillanatban még csak nem is sejtünk.
  Gondoljunk megint csak a Szeptember 11et megelőző hírözönre /nézd meg a magyar és nemzetközi ujságokat egy hónapra visszamenőleg/, innen és ma már látszik egy bizonyos irányvonal az akkori hírekben, cikkekben és riportokban.

  Ugyanez vonatkozik az Iraqi agressziót megelőző hónapokra is.
  Ugyanez a füstköd-emelés /white phosphorus?/ megy most is teljes gőzzel.
  Isten óvja a Világot!”
 • 16. obama 2009. június 05. 14:18
  „minden ijet komojan kell venni ne feledjuk 2001 szeptember 11.a nemzet biztonsagot akkor tajekoztattak arrol hogy iszlam szelsosegesek repuloket akarnak elteriteni es senki nem vette komojan.mi lett a vege?3000.halott meg a wtc es a pentagon ennyi.”
 • 15. vonLichthofen 2009. június 05. 13:32
  „Ezt a süketséget!!!
  Ha ezt a szart is bevesszük mint igazságot, akkor mindent megetethetnek velünk.
  Ki az az idióta, aki elhiszi, hogy az USA hirszerzése egy - állítólagos - Al-Kaida videóból veszi az értesüléseit?
  Az USa dollármilliárdokat pazarol az adófizetők pénzéből, hogy információkat gyújtsön, nem kis mértékben a másként gondolkodók, a kivülállók és az Egyesült Államok - Israel Impérium politikáját kritizálókkal szemben.

  Igaza van annak, aki az agressziót megelőző, Iraq elleni befeketítőhadjáratot hozza fel példaként.
  Ez a cikk is része egy ködösítésnek, egy ujabb birodalmi hódító háborű előkészítésének. Irán?
  Ugyanakkor ne feledjük, hogy ez a cikk a Washington Times- ban jelent meg, amelyet az egyik legbuzgóbb cionista jegyez. Ennek az ujságnak a célja kétségtelen, szavahihetősége erősen kétséges.
  A legvicceseb az egészben az állítólagos szóvivő neve - Sean Smith - a belbiztonsági minisztériumból. Nem is tudtam, hogy van ilyen az USA-ban.
  Ez kb olyan trükk, -hogy megetessék velünk ezt a maszlagot-, mint amikor egy hirdetésben egyetemi tudósok kutatására hivatkoznak egy fékezett habzásű mosóporral kapcsolatban, hogy az a legjobb szer ami tutira kimossa a szart a gatyából.”
 • 14. girzelda 2009. június 05. 08:34
  „Szerintem megteltek a fegyver gyárak raktárai! Ideje Őket elpasszolni valahova. Oszama meg lehet ismét bűn-bak! Van aki beveszi.”
 • 13. Primax 2009. június 04. 19:39
  „Elemér hallgat....a nemzeközi helyzet egyre fokozódik....
  Amúgy egyetértek lolita #6-tal :
  Nincs az a védelmi rendszer, ami egy ilyen jellegű támadást ki tudna szűrni.
  "Csak" egy/két beteg elme kell hozzá...sajnos.
  Olyanok meg szaladgálnak jópáran a nagyvilágban....sajnos.”
 • 12. xo16zy 2009. június 04. 17:52
  „Annál rosszabb biológiai fegyver,mint amivel a Magyarságot megtámadták, nincs a világon. De persze nem írhatom le mire (kikre) gondolok.”
 • 11. asher60 2009. június 04. 17:30
  „<moderálva>”
 • 10. AHA. 2009. június 04. 17:22
  „<moderálva off>”
 • 9. AHA. 2009. június 04. 15:38
  „<moderálva>”
 • 8. tondaki 2009. június 04. 15:08
  „Ez magyarra fordítva annyit jelent, az usa megint le akar rohanni egy olajban gazdag országot és meg akarja ismertetni az ottani emberekkel, hogy milyen igazságos az amerikai demokrácia. Ugyanezt tette Irakkal is, ahol végül is semmilyen "bűnöst" nem találtak, mivel nem is ez volt a valós cél. Az amerikai fekete elnök sem jobb elődjénél, ugyanolyan acsarkodó, világhódító, Néró-kompexusban szenvedő idióta.”
 • 7. pacalpöri 2009. június 04. 14:50
  „Elemér még pihizik,vagy most gyüjti az "anygot",hogy friss információkhoz jussunk!
  Amugy meg egy kicsit csak had piszkálják azt a világ urának tartott elhizott,beképzelt majmokat!”
 • 6. lolita 2009. június 04. 14:36
  „Nincs olyan vedelem ami ezt az akciot megakadalyozhatna,tehat valami befog következni Amerika ellen az biztos!”
 • 5. girzelda 2009. június 04. 12:50
  „Igen fel ül az afgán hegyi kecske hátára és szétszórja a kecskebogokat az USA-ban.”
 • 4. akinemfél 2009. június 04. 12:46
  „Huha,most nagyon megijedtem.”
 • 3. tejfelesszájú 2009. június 04. 12:21
  „má megint terror veszély
  uncsi

  1984”
 • 2. Truder 2009. június 04. 11:48
  „Pedig"minden tudás alapja az angol" :))”
 • 1. viperetta335 2009. június 04. 08:09
  „Izgatottan várjuk Elemér,avatott be-és külbiztonsági szakértőnk,a CIA kihelyezett tagozatának elnökének szakmailag is magas szintű hozzászólását,amellyel megvilágítja sötét elménket,fényt hoz mindennapjainkba és a politika olyan aspektusaira mutat rá,amelyek nekünk soha eszünkbe sem jutottak volna!
  Egyszer az USA-nak is vége lesz...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Slota: Orbán provokál - Fidesz: Slota véleménye tragikomikus

A szlovák kormány szerint Orbán Viktor kijelentései a Kárpát-medencei magyarok európai parlamenti… Tovább olvasom