Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Obama könyvei az eladási listák élén

A választási győzelem Barack Obama írói sikereit is tovább fokozza a legnagyobb internetes áruház könyvsikerlistája szerint, amelyen mélyrepülésbe kezdtek az Obama-ellenes kötetek.

Jerome V. Corsi egyszer már hozzájárult egy demokrata párti elnökjelölt bukásához. John Kerry vietnami szerepéről állított ki rossz bizonyítványt Unfit for Command (Vezetésre alkalmatlan) című munkájában, amely sokakat eltántorított Kerry mellől 2004-ben. Idén nyáron jelent meg a The Obama Nation (Az Obama nemzet) című új brosúrája, amely szerint Obama radikális balos, drogos, el akarja titkolni az iszlámmal fenntartott kapcsolatait, apja pedig „poligám alkoholista" volt. A munka rögtön az első helyen nyitott a The New York Times toplistáján és konzervatív csoportok remélték, hogy a 2004-es lejárató könyvhöz hasonló hatása lesz.

Barack Obama győzelmének másnapján, szerdán azonban a kötet már csak a szerény 466. helyet foglalta el az Amazon.com eladási listáján, pedig ez a legsikeresebb anti-Obama munka. A megválasztott amerikai elnök könyvei viszont az első tízbe kerültek, holott már eddig is milliós példányszámban keltek el.

Mindenki Obamát olvas
Mindenki Obamát olvas

A The Audacity of Hope (A remény bátorsága) a harmadik a listán, a Dreams Form My Father (Álmok apámtól) keményfedelű első kiadása pedig a nyolcadik. A mű egy másik kiadása a 12. helyen áll, és még a viszonylag száraz, a politikai kiáltványokat és beszédeket összegző Obama-szöveggyűjtemény, a Change We Can Believe In (Változás, amelyben bízhatunk) is bejutott az első 25-be; a 23. helyen állt szerdán.

„Kijózanító egyébként, hogy az Amazon sikerlistáját egy olyan könyv vezeti, amelynek témája az amerikaiakat leginkább aggasztó kérdés, az egyensúlyát vesztő gazdaság" – áll az AP amerikai hírügynökség tudósításában. A kötet címe: I.O.U.S.A. - One Nation. Under Stress. In Debt. (kb. Az adósságban úszó nemzet), és a rekordnagyságú amerikai államadósság témáját járja körül.

Olvasóink írták

  • 1. Joe Sixpack 2008. november 07. 15:39
    „Igen, jól emlékszem Kerry ellenes hazugságokra amit a republikánus párt tagjai mint a bibliát olvasták és fujták. Tény hogy Kerry egy hös volt Vietnami háboruban, Bush pedig egy katonaszökevény.

    Ugyanezt probállják ennek a bukott pártnak seggnyalói tenni Obama-val. Sorolják a hazugságokat, de nem vették be a kefét az Amcsik. Elég volt Bush és pártjábol.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Értékes Shakespeare-kollekciót kap a Globe

Felbecsülhetetlen értékű Shakespeare-műveket kap a tizenhatodik században élt drámaíró nevét viselő… Tovább olvasom