Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Könyvajánló - Újrakezdés

Ágnes és Gergely életébe beleszólt az a bizonyos harmadik, aki mindent romba döntött.

„Újra kinézett a sarok mögül. Aztán a szíve a torkában kezdett dobogni, mert meglátott egy magas, sovány férfit, sötétszürke öltönyben. Becsomagolt virágot szorongatott. Látszott, hogy nincs hozzászokva, hogy ilyesmit vigyen a kezében, mert a lába szárát csapkodta vele. A nő halkan nevetett egyet. Esetlenségével is szimpatikus lett neki a magas férfi.
– Kapd össze magad, Ági, és menj oda hozzá!"Ágnes és Gergely életébe beleszólt az a bizonyos harmadik, aki mindent romba döntött. Az utána maradt magányból próbálnak hőseink kikapaszkodni, családra, barátokra támaszkodva, majd később egymás segítségével.

Hogy sikerül-e? A könyv végére kiderül.

A szerzőről - Babenko

Amatőr író, aki eleinte unalmas óráit próbálta meg eltölteni az írással. Egy mű hónapokon keresztül íródott, attól függően, mennyi ideje volt a gép előtt tevékenykedni. Évekig tartott, mire vette a bátorságot, hogy a szélesebb olvasói kör elé lépjen. Közben dolgozott, háztartást vezetett, gyereket nevelt. Tizenöt éve éli a kamionosfeleségek részben magányos életét, ebben a könyvben próbálja bemutatni, hogy mennyi tolerancia és alkalmazkodás jellemzi ezeket a kapcsolatokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvajánló - Alex Kajtár: Tűztáncos

Alex Kajtár sajátosan egyedi látásmódú, csodálatosan szőtt fantasy felnőttmeséje. Tovább olvasom