Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Könyvajánló - Evilon

Béke és gazdagság honol a királyságban egészen addig, amíg a barbárok támadásba nem lendülnek.

A döntő csata során elárulják az uralkodót, aki elesik sok száz hős társával együtt. A támadók egyenesen a királyi város, illetve kastély felé törnek, hogy foglyul ejtsék a királynét, valamint a trónörököst, de elkésnek. A királynét ugyan elfogják, de a gyermek megmenekül, és egy távoli kis falucskában lel menedékre. Telnek, múlnak az évek, és az új rend egyre-másra szedi az áldozatait. A nagyurak könyörtelenül zsigerelik a népet, a papok pedig gátlástalanul gyilkolják az embereket.

Ám egy nap, amikor arra senki sem gondol, történik valami egy kis faluban, ami megváltoztat mindent. Elenór, Uther, Galatész és Kreusza, vagyis a nevelők szembe szállnak a trónbitorló embereivel. A trónörökös hozzálát, hogy felkészüljön a küzdelemre. Sokan kételkednek bennük, de az előttük álló hosszú út során bebizonyosodik, hogy...A szerzőről - Mihalik Roland

1988. február 25-én született Miskolcon, egyedülálló anya második gyermekeként. Gyermekkorát szülőfalujában, Alacskán töltötte, ami Borsod Abaúj-Zemplén megyében található. Általános iskolai tanulmányait előbb Alacskán, majd Sajószentpéteren végezte el. A középiskolát Miskolcon járta ki, majd ugyanabban az intézményben maradt még két évig, kereskedő technikus szakon. Tanárai elégedettek voltak vele, miként a diáktársaival is megtalálta az esetek többségében az összhangot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvajánló - Újrakezdés

Ágnes és Gergely életébe beleszólt az a bizonyos harmadik, aki mindent romba döntött. Tovább olvasom