Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Könyv és az ember - Fotópályázat

Győr - A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár a Győr-Moson-Sopron megyében élők részére fotópályázatot hirdet.
A pályázat célja és tartalma

Az pályázat célja az olvasás szeretetének és fontosságának hirdetése, propagálása, megörökítése. Lefényképezhető a parkban, utazás közben, családban, strandon, könyvtárban, iskolában ill. egyéb helyen olvasó ember, a kisgyermek ismerkedése a könyvvel. A könyv és az ember egyéb kapcsolata is lefényképezhető. (a könyvvásárlás öröme, a könyv ajándékozása, a házi könyvtár adta boldogság, a könyvtárlátogatás sikere stb.) Örömmel fogadjuk a szellemes, az olvasást különleges helyen és formában hirdető munkákat.

Részvételi feltételek

Az alkotások mérete 30x40 cm. Az ennél kisebb méretű fotókat 30x40 cm-es 2 mm-nél nem vastagabb kartonra kell felragasztani. Képsorozat nem küldhető be! Az alkotó felelőssége, hogy a képen szereplő személyek hozzájárultak a róluk készült képek nyilvánosságra hozatalához. Az alkotások 2007. októbere és 2008. augusztusa között készüljenek, ill. előbb készült munkákat is elfogadunk, amennyiben azok még más pályázaton nem szerepeltek. A szerző a képei beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a kiíró a pályázattal kapcsolatos publikációkban a szerzői jogdíj megfizetése nélkül az alkotásokat felhasználja. A kiíró az alkotásokat a legnagyobb gondossággal kezeli, de az esetleges sérülésért felelősséget nem vállal. A kép hátoldalán szerepelni kell a szerző nevének, telefonszámának, postacímének és az alkotása címének.

Fotózzon könyvet és embert!
Fotózzon könyvet és embert!


Beküldési határidő: 2008. szeptember 5.

Beküldési cím: Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár, 9023 Győr, Herman O. u. 22. Tel: 516-670

Díjazás

I. díj: 50.000 Ft,
II. díj: 30.000 Ft
III. díj: 20.000 Ft
IV-X. díj: Könyvjutalom


A díjátadás, és a zsűri által kiválasztott alkotásokból nyílt kiállítás megnyitása ünnepélyes keretek között történik a 2008. októberi VIII. Győri Könyvszalonon, a pontos időpontról értesítést küldünk. A legjobb fotókat a Könyvszalon után a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtárban is kiállítjuk.

A beküldött fotók 2008. december 5-15. között átvehetők ill. a nem győrieknek postázzuk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Alekszandr Szolzsenyicin

Életének kilencvenedik évében vasárnap este Moszkvában elhunyt Alekszandr Szolzsenyicin világhírű… Tovább olvasom