Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Gégény Gabriella: Ízek és más szenvedélyek

Gréta újságíró, de legnagyobb sikereit gasztrobloggerként éli meg.

A Szivárvány könyvek új kötetében Gréta tíz év után egy bárpultnál fut bele egyetemi szerelmébe, aki csóró diákból lett kőgazdag vállalkozó, s csak egy dologban hasonlít arra a diákra, aki Gréta életének első férfija volt: még mindig ellenállhatatlanul vonzó. Gréta újságíró, de legnagyobb sikereit gasztrobloggerként éli meg. A véletlen találkozás pedig rádöbbenti, hogy a szerelmet nem lehet csak úgy eltemetni. A kötetben ízek és szenvedélyek tombolnak, s az elbűvölő sztorihoz még egy tucat finomság-recept is jár.

„A férfi a bárpultnál ebben a pillanatban megmozdult. Egy kortyra kiitta a maradék italát a pohárból, majd Gréta felé indult. Határozott, erőteljes, mégis nyugodt léptekkel közeledett felé, egyáltalán nem úgy, mint aki ismerkedni akar, és kicsit bizonytalanul bepróbálkozik a nőnél…



És akkor végre felismerte! Nem is értette, hogy eddig hogy nem ismerte meg. Bár a helyiség hangulatvilágítása elmosódottá tette a kontúrokat, és talán a késő este miatt ő is bágyadtabb volt egy kicsit, most már biztosan tudta, hogy a férfi, aki szinte azóta nem vette le róla a szemét, hogy belépett a bárba, az a Szentessy Márk, aki-igaz, sok évvel ezelőtt-az első volt az életében."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerekasztal-beszélgetés az e-könyvekről

Az e-könyv piac helyzetével foglalkozik a 2012-ben alapított Örökség Kultúrpolitikai Intézet Örökség… Tovább olvasom