Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Gábriel Motta: Egy apa viszontagságai - azaz egy válás igaz története

Lehet, hogy lesz, aki magára ismer a történetben, lehet, hogy most gondolkodik a váláson.

A könyv címének megfelelően egy válás történetét írja le. Egy apáról szól, aki – miután az első házasságában már négy gyermekét elveszítette – most szeretné a második válása után két gyermekék maga mellett tudni. Végigkísérhetjük őt a válás elindulásától egészen annak befejezéséig. Láthatjuk küzdelmeit, átérezhetjük érzéseit, drukkolhatunk neki vagy haragudhatunk rá. Segít neki valaki abban, hogy ez sikerülhessen? Ki az erősebb, az anya vagy az apa? Számít az ma bárhol is, hogy a gyermekeknek mi a jó?

Lehet, hogy lesz, aki magára ismer a történetben, lehet, hogy most gondolkodik a váláson. A szerző azt szeretné könyvével érzékeltetni, hogy a válási harcok folyamán a napi események, küzdelmek célok közepette lehet, hogy a legfontosabbat nem veszzük észre: mi a jó a gyereknek? Sikerül‑e az apának megtartani a gyermekeket? A könyv végén megtudhatjuk.

A szerző - Gábriel Motta

1954-ben született Budapesten. Két fiútestvére van. Tanulni szeretett, elvégzett egy gimnáziumot, tanárnak készült – majd gépész üzemmérnöki diplomát szerzett, és ezen a területen is dolgozott. Két nyelvvizsgája van. 1981-ben férjhez ment, és mivel három gyermeke született, saját időbeosztásra volt szüksége, hogy többet lehessen gyermekeivel, ezért 1989-ben saját vállalkozást nyitott. Elvégezte a pénzügyi főiskolát is, és így mérlegképes könyvelői diplomát is kapott. Férje 2004-ben betegségben meghalt, özvegyként fő célja gyermekei boldogsága.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvajánló - Tanita Connor: Rózsalugas rejtélye

Sandrin Brooks, az írónő egy eltűnt szerelmespárról, elveszett vagyonukróln szóló legendát hall Jean… Tovább olvasom