Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

E-könyvíró pályázatot írt ki a Kossuth Kiadó és a Microsoft

Szépirodalmi és tudományos témákban várják az e-könyvíró pályázatra a nevezéseket, a legjobbak e-könyvolvasókat, notebookot és kiadói szerződést nyernek.
A Kossuth Kiadó és a Microsoft Magyarország 2012. január 15-ig várja a kéziratokat szépirodalmi vagy ismeretterjesztő (informatikai, vagy természettudományi) témákban. Utóbbi kategóriába egy szakterület kiválasztott témájával vagy különféle tudományterületek konkrét összefüggéseivel foglalkozó, az átlagos műveltségű érdeklődő számára közérthetően megfogalmazott írással lehet pályázni, amelyet a tudományosság kritériumainak megfelelően kell összeállítani és feldolgozni.

A szakmai zsűri előnyben részesíti a tudományterületek aktuális kérdéseit, a legújabb ismereteket feldolgozó pályaműveket és további előnyt jelent, ha a mű alkalmazkodik az oktatásban történő felhasználás szempontjaihoz - olvasható a kiíró szervezet közleményében. Szépirodalom kategóriában a három legjobbnak ítélt pályamű szerzője e-könyvolvasó készüléket és könyvtárcsomagot nyer. A legjobb ismeretterjesztő írás alkotója notebookot, a két dobogós pedig a szoftvervállalat egyéb termékeit viheti haza. A díjazott művek elektronikus forgalmazására a Kossuth Kiadó szerződést köt a szerzőkkel, de erre azoknak is esélye van akik nem kerülnek a három legjobb közé. "Manapság nyomtatott könyvet kiadni drága mulatság.

Ha egy szerző gyorsan és olcsón szeretne megjelenni, az e-könyv az ideális választás, így a Kossuth Kiadó és a Microsoft közös pályázata remek lehetőséget jelent számukra" - mondta Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó vezérigazgatója. A szerzők saját korábban nem publikált írásokat adhatnak be. Minden pályázó tetszőleges számú pályaművel nevezhet, az eredményhirdetést és díjátadót 2012. áprilisában tartják a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. A pályázatról további információ a http://multimediaplaza.com/palyazat weboldalon található.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Péntektől a boltokban Kertész Imre új könyve

A Nobel-díjas Kertész Imre 2001 és 2003 között írt naplóját adja ki a Magvető Kiadó, a Mentés… Tovább olvasom