Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

A Szivárvány könyvek és a női szeszély

Szivárvány könyvek egyáltalán nem jubileumi ötödik kötetéhez érkezett az Aba Könyvkiadó romantikus kisregény sorozata Gégény Gabriella Ízek és más szenvedélyek című románcával.

A A könyv egyszerre szól a legfinomabb sütemények és a romantikus bonyodalmak kedvelőihez, hiszen a szerző arról mesél, hogy egy gasztroblogger egyszer csak belebotlik tíz éve nem látott első szerelmébe... A sorozat új kötete április 1-től lesz hozzáférhető az újságárusoknál és a boltokban Rupáner–Gallé Margó negyedik kötetével, a Kicsi Betti a nagyvárosban cíművel egy időben.

A Szivárvány könyvek következő, május elején napvilágot látó új kiadványa ugyancsak RGM műve, mely két budapesti románc után Kairóba viszi az olvasót. A sorozat egyik leplezetlen célja, hogy bebizonyítsuk: a hazai romantikus szerzők sem tollforgatókként, sem érzelemgazdagságban nem maradnak le a nagy külföldi nevektől. Mindemellett Rupáner-Gallé Margó kitekintései az országhatár mögül (Nászajándék Salzburgból, Randevú a Nílus partján) nem tekintendők véletlennek. Az egzotikum ebben a műfajban szinte kötelező, különösen, ha a külföldi kalandok nem internetszagúak, hanem a szerző személyesen megélt helyszíni élményeit adják vissza, mint Rupáner-Gallé Margó esetében.Az Ízek és más szenvedélyek kötetben a műfaji értelemben vett egzotikumot a válogatott édességek képviselik. Receptjük meg is található Gégény Gabriella könyvének függelékében. A történet a legbanálisabb, de nagyon gyakori és fontos párkapcsolat-dilemmák egyikével foglalkozik. Azt a kérdést járja körül, hogy felmelegíthető-e a sok évvel korábban megszakadt szenvedély. Egy dologra a szerző már most, megjelenés előtt büszke lehet: a hazai könyvbloggerek egyik legnagyobb egyénisége, Roni, előolvasóként nemcsak a könyvet kóstolta meg, hanem a benne lévő „női szeszély" receptet is azonnali hatállyal elkészítette. Mint az Ízek és szenvedélyekkel foglalkozó hosszú és alapos elemzéséből itt kiderül, a kísérlet sikerült, a finomság elfogyott... Ez történik, ha egy gasztroblogger egy könyvbloggerrel találkozik.

Még több >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könyvajánló - Rupáner-Gallé Margó: Kicsi Betti a nagyvárosban

Gyarmati Bernadett huszonhét évesen már túl van egy nehéz váláson. Tovább olvasom