Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Vasat akartak, de a bádogtetővel is beérték volna

A járőrök elfogták a három gyanúsítottat.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Csaba, K. Norbert és 16 éves társuk ellen - írja a police.hu.

A két férfit és a fiatalkorú fiút a tatabányai járőrök érték tetten 2014. március 28-án, mikor egy használaton kívüli épület tetejéről bontották a bádoglemezeket Tatabányán. Az egyenruhások a helyszínen elfogták a tetteseket és előállították őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatásukon mindhárman elismerték a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy a kerítésen átmászva jutottak be az épülethez. Először az udvaron kerestek vasanyagot, de amikor nem találtak, felmásztak a tetőre és onnan kezdték el lefeszíteni a bádoglemezeket. A lopott fémet később egy közeli fémátvevő telepen akarták leadni. A 19 éves Sz. Csabát, a 18 éves K. Norbertet és 16 éves társukat gyanúsítotti kihallgatásukat követően szabadon engedték.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teherkomp indul jövőre Esztergom és Párkány között

Közvetlen észak-déli irányú teherforgalmi kapcsolat jöhet létre Esztergomnál a magyar-szlovák határon jövő tavaszra. Tovább olvasom