Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Komárom > Tolvajt fogak a járőrök

Tolvajt fogak a járőrök

Elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak a tatabányai járőrök 2012. szeptember 13-án délután. Lopás miatt kereste a 24 éves nőt a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

kisalfold.hu - 2012.09.14. 12:08
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A járőrök egy körözés alatt álló férfit kerestek a tatabányai vasútállomáson, őt azonban nem találták, helyette azonban egy másik keresett személyre bukkantak.

A járőrök mindenkit igazoltattak a vasútállomáson és környékén, akiről látszott, hogy nem vonatra vár, hanem céltalanul tartózkodik a pályaudvaron. Így vonták ellenőrzés alá azt a 24 éves tatabányai nőt is, akiről az igazoltatás során kiderült, lopás miatt keresi őt a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A nő még 2012. április 22-én Tatabánya belterületén lopta el egy dunaújvárosi asszony pénztárcáját, benne készpénzével és bankkártyáival. Utóbbiak egyikéről sikerült 80.000 forint pénzt felvennie az egyik atm-ből. A nyomozás során a rendőrök azonosították az elkövetőt, de hiába keresték lakcímén. Elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, fényképét és adatait ismertették a járőrökkel is, akik 2012. szeptember 13-án délután elfogták és előállították a tolvaj.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...