Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Több mint 20 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak két férfit

Több mint 20 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a két dorogi férfit, akiket augusztus 31-én délután ért tetten kerékpárlopáson egy állampolgár.
A belvárosban egy optikai üzlet előtt haladt el, mikor felfigyelt a két gyanúsan viselkedő férfira. Az egyik árgus szemekkel figyelte a járókelőket, miközben társa a kerékpár rögzítőjét vágta el. Miután végeztek, megpróbáltak továbbállni. A tokodi férfi nem tűrte szó és tett nélkül a kerékpárlopást. Utánuk ment és szólt a rendőröknek.

A 31 és 41 éves helybélieket a rendőrök előállították és kihallgatták. Pár perc elteltével a 41 éves gyanúsított sorolni kezdte azokat a bűncselekményeket, melyeket az elmúlt hetekben követett el az augusztus 31-i eseten kívül.

10 kerékpárlopás már biztosan a számlájára írható, emellett több kisebb értékre elkövetett lopásokat is elismert. Például saját szomszédjához is besurrant, az onnan elvitt gázpalackért szintén 500 forint ütötte a markát, melyből vásárolt magának két liter bort. Pár nappal később visszaért a szomszéd telkére és ellopott egy hegesztő trafót.

A város nagyobb élelmiszerboltját is gyakran látogatta, innen szalámit, sajtot vitt el és a helyi óráshoz is betört két alkalommal. Az első alkalommal három darab órát lopott, másodjára azonban már nem tudott hazavinni semmit sem. A férfi kihallgatása során kiderült, hogy a temetőnél lévő, pénzbedobással nyíló nyilvános WC-k pénztárolóját is ő feszítette fel. Összesen 600 forintot tudott itt összeszedni, melyet szintén italra költött.

Mentéségre a férfi annyit tudott felhozni, hogy valamennyi bűncselekményt ittas állapotban követte el és sokszor annak sem volt tudatában, mit csinált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2,3 milliárdos hiány Komáromban

A komáromi önkormányzat 200 millió forint erejéig pályázatot nyújt be az önhibájukon kívül hátrányos… Tovább olvasom