Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Szociális központ épül Tatán

Egy intézménybe költöztetik Tatán a családsegítő és gyermekjóléti szolgálatot, az időseket támogató jelzőrendszeres házi segítségnyújtás központját, valamint a nappali ellátás és a szociális étkeztetés intézményeit.
A 146 millió forintos fejlesztési költség kilencven százalékát az önkormányzat uniós pályázaton nyerte el. A költözéssel megüresedő ingatlant a vöröskereszt és az alkoholbetegeknek segítő Szőlőtő Egyesület kapja meg - ismertette Michl József (Fidesz) polgármester az MTI-vel.

Az október végére elkészülő központban új csoportszobákat, szociális helyiségeket alakítottak ki, így harminccal több rászorulót tudnak fogadni. Az épületben a kistérségben lakó csaknem negyvenezer ember ellátása megfelelő szakmai színvonalon, és az energiatakarékos megoldásoknak köszönhetően alacsony fenntartási költséggel biztosítható - mondta a polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ácson az iskoláért harcolnak a szülők

Az iskolát tavaly százmillió forint uniós forrásból újítottak fel. A polgármester szerint nincs szó bezárásról, az összevonást a város csőd közeli állapota indokolja. Tovább olvasom