Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Sorozattolvaj a rács mögött

35 rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Oroszlányi Rendőrkapitányság egy 18 éves oroszlányi fiatalembert, akit egy hét alatt másodjára fogott el és vett őrizetbe a rendőrség.
Először múlt héten csütörtökön állították elő, miután egy oroszlányi lépcsőházban a falból kitépte, majd eltulajdonította a vezetékeket. A helyszíni adatgyűjtés során a kapott személyleírás alapján a rendőrök ráismertek a 18 éves fiatalemberre, aki korábban csoportos garázdaság illetve könnyű testi sértés miatt már volt vendége a Kapitányságnak. Gyanusítotti kihallgatása során 8 bűncselekmény elkövetését ismerte el, ezért őrizetbe vették őt a nyomozók, de az Ügyészség utasítására elengedték őt.

A rendőröknek nem kellett sokat várniuk az újabb találkozásig. Március 29-én ismét előállították őt, miután a Fürst Sándor utca egyik lépcsőházából bejelentés érkezett. A tettes ez alkalommal is kitépte a falból a vezetékeket, majd eltulajdonította. Az elkövetés módszere alapján a nyomozók úgy gondolták, hogy az elkövető nem lehetett más, mint az egy hete elfogott fiatalember.

Otthona felé menet az utcán botlottak belé a járőrök, akik ismét előállították a Rendőrkapitányságra. Ezúttal a fentieken túl további 25 rendbeli bűncselekmény elkövetését ismerte el.

A fiatalembert az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Trükkös tolvajok, voltak már rendőrök, szolgáltatók - fotók

620.000 forintot vitt el egy idős esztergomi asszonytól az a két trükkös tolvaj, akiket szerdán… Tovább olvasom