Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

RTL Klub – A megye legextrémebb csapata a tehetségkutatóban

Hiszem, hogy a kisalfold.hu olvasóinak nem kell bemutatni a Kassák klubon belül működő FBI Street Generations csapatát. A fiúk az elmúlt 4–5 évben valami olyan egyedülálló dolgot vittek véghez, ami jóval túlmutat azon az utcai misszión, ami az extrém sportok elfogadtatását jelenti a nagyközönséggel.

Az FBI-osok most újra egy nagy fába vágták a fejszéjüket. Ahogy arról tavaly lapunk hasábjain mi is beszámoltunk, a csapat elindult a Csillag születik tehetségkutató verseny válogatóján. Műsorukkal már ott igen nagy meglepetést okoztak, a szervezők hangsúlyozták produkciójuk eredetiségét és látványosságát. A műsor egyéb okok miatt nem indult el, idén azonban meghirdették a Hungary’s Got Talent című versenyt.
– Egy hónapja, hogy újból megkerestek minket az RTL Klub székházából és megkérdezték, hogy miután elég mély nyomot hagytunk bennük, lenne-e kedvünk elindulni az idénre tervezett Got Talent című műsorukban. Egy kis időt kértem, hogy csapattársaimmal megbeszéljem ezt. Sokat tanakodtunk rajta, de tudjuk jól, hogy ha szeretnék továbbra is egyediek maradni, ha komolyabb célokat akarunk még elérni, akkor ezt meg kell lépnünk – mondta el a Kisalföldnek az FBI Street Gererations vezetője, Buzás Tamás.

A megye legextrémebb csapatának elmúlt 4–5 évét a siker jellemezte.
A megye legextrémebb csapatának elmúlt 4–5 évét a siker jellemezte.


A fiúk tehát belevágtak, az első válogató az elmúlt hétvégén volt Budapesten. Hogy mivel indultak, azt egyelőre szeretnék titokban tartani, annyit árultak csak el, hogy az egyik nagy sikerű számukat méretették meg, így nagyon bíznak abban, hogy ez elég lesz a bejutáshoz.

– Nem dédelgetünk nagy álmokat, de amíg eljutunk, azt komolyan és méltón fogjuk megtenni, keményen fogunk dolgozni, bármeddig is megyünk. Büszke vagyok a srácaimra, hogy ezt bevállalták. Nem kis dolog! Remélem, hogy aki csak teheti, az támogat majd minket – tette hozzá Buzás Tamás. A fiúk maguknak köszönhetik, hogy idáig eljutottak. Az ország számos pontjára hívják őket fellépni, már idén februárban tele volt a naptáruk.

– Bármi is lesz a vége, nekünk akkor is megérte. Átélhettünk egy újabb fantasztikus kalandot, olyat, amiben nem mindenki részesülhet. Elmondhatjuk, hogy ezt is megcsináltuk. Ezek a srácok már így is nyertesek. Rengeteg fellépés, sikerélmények, tapsvihar jellemezte az elmúlt 4–5 évet. Új barátságok szövődtek és lett egy második családunk. A Got Talent egy újabb kaland lesz, amit megélünk, ahogy csak tudunk – mondta zárásképpen a csapatvezető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Május végén kiderül, becsöngethetnek-e Bársonyoson

Május 31-ig döntenek a bársonyosi alsó tagozat újranyitásáról: 14 alsós nebuló tanulna itt. Tovább olvasom