Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Részegen gyilkolhatta meg 8 éves kislányát az anya egy tatai panzióban - Jövőre folytatják a tárgyalást, videó

Á. A-t különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják: tavaly egy tatai panzióban 111 késszúrással megölte kislányát, Laurát.
Hamar védet ért a tárgyalás

9.45 - További tanúmeghallgatásra és védői indítványra ismételt igazságügyi elmeorvosi szakértői vizsgálatra lesz - erről született határozat. Dr. Élő András bíró elnapolta a tárgyalást 2017. február 23-ra.

9.25 - Tanúként hallgatják meg azt a tatai járőrt, aki a gyilkosság elkövetése után, Húsvétkor kereste kollégáival F. Laurát.  "Beállt a hullamerevség" - állapította meg a mentőápolói képesítéssel rendelkező tatai járőr.

"Lila színű a gyerek feje. Én emiatt mentem ki a panzióba. Akkor nem sejtettem még, hogy gyilkosság történt. Azt hittem, megakadt valami a torkán. Segíteni akartam, kértem, hogy hadd menjek a helyszínre!"
 


9.20 - Sz. Mónika tanú, a tatai panzió recepciósa elmondta, hogy Á. A. nagy kést kért tőle, de ő megtagadta ezt. Á. A. szerint nem igaz, hogy kést kért a tanútól.
 


9.00 - Á. A-t különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják: tavaly egy tatai panzióban 111 késszúrással megölte kislányát, Laurát.

8.55 - Tanúk meghallgatásával folytatódik Á. A. tárgyalása Tatabányán, dr. Élő András törvényszéki bíró elnökletével. Á. A. láthatóan lefogyott a szeptemberi tárgyalás óta.

Szeptemberben már tárgyalták az ügyet, brutális részletek derültek ki, az anyag részeg volt >>

Eőzmények  - Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a tatabányai Á. A. ellen. A megalapozott gyanú szerint az asszony egy tatai panzióban megölte tőle külön élő, a tavaszi szünet egy részében nála tartózkodó lányát. A holttestet a rendőrség lakossági bejelentés alapján találta meg. Részletek >>


 


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koreai autógyártó költözhet Komáromban a korábbi Nokia-beszállító üzemébe?

Koreai autógyártó költözhet Komáromban a korábbi Nokia-beszállító üzemébe?
A város vezetése nemrég még úgy számolt, hogy a Perlos területért egy dél-koreai autóipari cég… Tovább olvasom