Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Nagy érték lett a radiátor

Tolvajt fogtak a járőrök 2012. október 10-én délután Tatabányán. A radiátorokat, rézhulladékot és vezetékeket pakoló férfit a Ságvári úti postahivatal előtt igazoltatta a járőr.
Az intézkedés során először zavartan viselkedett, végül beismerte, hogy az egykor postaként működő, jelenleg használaton kívül álló épületéből szerelte ki a radiátort és tulajdonította el a többi fémhulladékként értékesíthető tárgyat.

A járőrök a tetten ért férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra és átadták a nyomozóknak, akik gyanusítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, miután a férfi elmondta, hogy nem ez volt az első bűncselekmény, amit elkövetett és ezt a nyomozók is jól tudták, hisz a fenti eseten túl további három büntetőeljárás van folyamatban a férfi ellen betöréses lopás elkövetése miatt, míg egy, szintén 2012-ben indított büntetőeljárást, a tatabányai nyomozók vádemelési javaslattal már megküldtek az Ügyészségnek. Utóbbi ügyben közel 30 rendbeli betöréses lopás elkövetésével gyanúsítják a tatabányai férfit.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezében egy karton cigarettával érték tetten

Lopáson értek tetten a rendőrök egy tatabányai férfit 2012. október 9-én hajnaban. Egy hírlaposhoz… Tovább olvasom