Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Kis híján éhen halt a magára hagyott kutya

Étlen-szomjan hagyta magára kutyáját a fiatal nő Tatabányán. A kutya kétségbeesett nyüszítése már napok óta hallatszott a társasházban.
Egy kutya kétségbeesett nyüszítése hallatszott már napok óta egy társasházban Tatabányán. A szomszédok annyit tudtak csak a lakásban lakó fiatal hölgyről, hogy albérlőként él az ingatlanban, de már jó ideje nem látták. Utolérték a lakás tulajdonosát, akit az ajtó kinyitása után döbbenetes látvány fogadott - írja a Bors.

– A lakásban egyedül az albérlőm 15 hónapos kan kutyusa, Jack volt. Szerencsétlen állat hetekig tengődött a lakásban étlen-szomjan. Szerintem csak a csodának köszönhető, hogy nem pusztult el – mondta el a főbérlő, Szigetlaki Szilvia.

Jack újra kivirult
Jack újra kivirult

– Csak csont és bőr volt. A lakás úgy nézett ki, mint egy kutyaól, amit hónapok óta nem takarítottak. Jack semmit nem rongált meg, csak a dolgát végezte és próbált ennivalót találni – sorolta a lakás tulajdonosa.

– Egy éve lakott a lakásban albérlőként. Korábban semmi gond nem volt vele, a kutyájával is találkoztam. Nem gondoltam volna, hogy így kifordul magából. Október óta gyakorlatilag nem fizetett, s hiába próbálom, nem lehet elérni - tette hozzá.

Jacket Szilviáék egy ismerősüknek adták. Új lakhelyén teljesen kivirult a fiatal kan kutyus.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legyen a magyar szinkron hungarikum!

A komáromi Tóth Dorottya a magyar szinkron 80. évfordulója alkalmából petíciót indított a neten, miszerint legyen a magyar szinkron hungarikum. Tovább olvasom