Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Ilyenek vagyunk – Az egész térség segítségére lehet a Kisalföld közösségi kampánya

Nemrégiben hirdettük meg „Ilyenek vagyunk" közösségi kampányunkat, amelyben arra kértük a térségben élőket, hogy küldjenek olyan meghatározásokat, amelyek jellemzőek rájuk és a településükön élőkre. Komárom-Esztergom megyében is egyre többen csatlakoznak a kampányhoz.
„Nagyon fontos, hogy városunkról minél vonzóbb képet tudjunk festeni, s ebben nagy szerepe lehet annak, hogy az emberek egyre több látnivalónkat megismerjék. A Kisalföld ezzel a kampányával nagy feladatot vállalt fel, amely az egész térség segítségére lehet" – fogalmazott Sinkovicz Zoltán, Kisbér polgármestere. A település első szóra csatlakozott a felhíváshoz. Mint kiderült, Kisbér össze fogja gyűjteni azokat a megállapításokat, amelyekből aztán összeállhat a bakonyaljai település hangulatos plakátja.

– Éppen most készítünk egy kistérségi közös kiadványt. Szinte egyöntetű érdeklődés mutatkozik a települések részéről a megjelenés iránt, ezért úgy gondolom, hogy a Kisbéri járásban is többen fognak élni a Kisalföld adta lehetőséggel. Szerintem minden városnak, falunak van olyan látnivalója, amit szeretne megmutatni a nagyvilágnak – fűzte hozzá Sinkovicz Zoltán polgármester.

A város első embere kiemelte, hogy a kisbéri félvér és a lovarda, továbbá a Mini Magyarország makettpark biztosan helyet fog kapni a plakáton.

– Folyamatosan azt tapasztaljuk hogy évről évre egyre többen keresik fel a lovardát és a makettparkot is. Idei terveink között szerepel, hogy növeljük mind a két nevezetesség vonzerejét. A lovarda vonatkozásában szeretnénk minél szélesebb programkínálattal várni a vendégeket. A makettparknál pedig a szolgáltatásokat bővítenénk, illetve a parkolási és megközelítési lehetőségeket javítanánk. Sajnos a makettek felújítását is el kellett kezdenünk, mert az elmúlt négy év során néhányat az időjárás megrongált – mondta Sinkovicz Zoltán.

A kisbéri Mini Magyarországot tavaly több mint húszezren keresték fel. Sinkovicz Zoltán a makettpark népszerűsítésével is szeretné növelni a település vonzerejét.
A kisbéri Mini Magyarországot tavaly több mint húszezren keresték fel. Sinkovicz Zoltán a makettpark népszerűsítésével is szeretné növelni a település vonzerejét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lángolt egy kamion az M1-es autópályán - videó

Kigyulladt egy nyergesvontató az M1-esen. Az oltás idejére teljes mindkét irányban lezárták az… Tovább olvasom