Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Fekete pontot kapott a 9 éves kisfiú, nem mert hazamenni, eltűnt

A gyerek busszal Tatára utazott a nagymamájához, de végül hozzá sem mert bekopogtatni. Leült a ház oldalához...


Egy 9 éves kisfiú anyja jelentette be a rendőrségen 2014. február 26-án délután, hogy gyermeke eltűnt. Elmondta a rendőröknek, hogy a kisfiú 17 óra körül egy ottfelejtett füzetéért elment a vértesszőlősi általános iskolába, de onnan nem érkezett haza.

Az egyenruhások azonnal a kisfiú felkutatására indultak. Ellenőrizték az összes lehetséges helyet, ahová a gyerek elmehetett. Megkeresték a fiú rokonait, osztálytársait. Elmentek a gyermek Tatán élő nagymamájához is, aki elmondta a járőröknek, hogy nem látta aznap az unokáját.

A helyszínen a Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársai felfigyeltek rá, hogy a kertbe vezető kapu nyitva van, ezért átnézték a telket, ahol a ház oldalánál a földön fekve rátaláltak a kisfiúra.

A gyermek elmondta az egyenruhásoknak, hogy aznap fekete pontot kapott az iskolában, ezért nem mert hazamenni. Busszal Tatára utazott a nagymamájához, de végül hozzá sem mert bekopogtatni, ezért leült a ház oldalához, ahol végül a rendőrök megtalálták. A 9 éves kisfiút az egyenruhások sértetlenül adták át aggódó anyukájának.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak egy pokróccal takarták a cigit - 16 milliós fogások az M1-esen

Két, külföldiek által vezetett német rendszámú gépkocsiban összesen 1750 karton cigarettát találtak… Tovább olvasom