Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Facebook-kommentelőket jelent fel Tata

Pénteken tették ki a város honlapjára, hogy mindenki ellen, aki azt állítja, hogy elherdálta város a Wágner házat feljelentést tesznek.
A tatai önkormányzat honlapjára feltöltött írás szerint többen megosztották egy „Dr- Kiss Andor profilnevű felhasználó által az Önkormányzat és a Hivatal munkáját rosszindulatú, valótlan tényállításokkal teli felhívását". Abban az írásban azt állítják, a város vezetése elherdálta a Wágner házat - idézi a 444.hu.

Az is kiderül az önkormányzat közleményéből, amelyet Hunyáné Izsáki Zsuzsa kommunikációs referens jegyez, hogy a város 2000. júniusában eladta a Wágner házat.

Kattintson a nagyobb méretért!
Kattintson a nagyobb méretért!

Szerintük a piaci ár kétszereséért, "azóta az ingatlan négyszer cserélt gazdát, mire a mostani tulajdonoshoz került. A mostani tulajdonos olyan korszerű felújítást végzett az épületen, hogy abban az orvosi ügyelet, a védőnői és az iskola egészségügyi ellátás kiválóan, költségtakarékosan üzemel."

A vezetés azért, hogy a tataiakat tovább ne tudják félrevezetni, feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, és mindazokkal szemben, akik ezt a felhívást megosztották és az ahhoz fűzött kommentjükkel hozzájárultak annak terjesztéséhez és a további súlyos félrevezetéshez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Durva karambol az M1-esen Bábolnánál - Megindult a forgalom - fotók

Az egyik teherautó felborult és rakománya az úttestre szóródott. Átszakadt a szalagkorlát is. Tovább olvasom