Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Előkerült a tatai gyerekgyilkos jegyzetfüzete

"Harag vagy béke" – áll annak az anyának a jegyzetfüzetében, aki 106 késszúrással egy panzióban végezte ki kislányát.
Megrázó jellemrajz és történet bontakozik ki a Tatán meggyilkolt 8 éves kislány halála kapcsán. Az anya élettársa gyógyszerekről és alkoholizálásról, a vér szerinti apa sokéves problémákról beszélt.

A kemma.hu birtokába jutott a nő jegyzetfüzete, amely arról tanúskodik: Anikó még mindig szerelmes volt Laura édesapjába.

A füzetbe Anikó írt nem sokkal a tatai utazás előtt. Egy szív alatti Ervin felirat és a feljegyzett szerelmes sorok arra engednek következtetni, hogy Anikó még mindig érzett valamit gyermeke apja iránt. Barátnője szerint bosszúból ölt a nő, mert kislánya nevelőanyját szólítja anyának és ahogy a feljegyzett sorok is szólnak: "Egy kapcsolatnak vége lett..."

Mint korábban írtuk, a gyermeket az édesapa nevelete az anya pszichés és alkoholproblémái miatt. A nő gyakran ittasan ment Lauráért az óvodába, sőt, korábban már öngyilkossággal és a gyermek megölésével is fenyegetőzött, lányának fehér koporsót kért.

A nő helyzete mostanában rendeződni látszott, az apa ezért egyezett bele, hogy a húsvéti hétvégét együtt töltsék. A férfi azonban gyanakodni kezdett, mert a nő napokon át elérhetetlen volt. A gyilkos anya barátnőjénél kért segítséget, így jutott el a tatai panzióhoz, ahová Anikó Laurát vitte.

A nőt hétfőn találták meg a kibérelt házban, a szobában pedig ott volt a halott gyermek. Az anya már odaérkezésünk napján megölte a kislányt, kötelet és kést használt. A nő ezek szerint öt napon át ott volt a halott gyerekkel a szobában.

A gyerekgyilkos anyát a bíróság szerdán előzetes letartóztatásba helyezte.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szlovákia – Megszűnt a rendelőkben fizetendő illetékek nagy része

Április 1-jétől megszűnt az orvosi rendelőkben fizetendő illeték nagy része Szlovákiában. Tovább olvasom