Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Dühöngő nyolcadikosra hívott rendőrt a tanár

A 16 éves oroszlányi fiú megrongálta az egyik terem ajtaját, tanára projektorát az asztalról leverte és oktatóját is megrángatta. A tanár rendőrt hívott.
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 16 éves fiú ellen, miután a fiatalkorú 2014. december 17-én megrongálta az egyik helyi általános iskolában az egyik terem ajtaját.

A tanára tulajdonát képező projektort az asztalról leverte és oktatóját is megrángatta. Mindez azután történt, hogy a nyolcadikos fiú az iskola udvarán lévő szemeteseket feldöntötte. A tanár már az első szóváltást követően úgy döntött, hogy a rendőrség segítségét kéri a 16 éves tanuló megfékezésében.

Miután a fiú megtudta, hogy az oktató értesítette a rendőröket, nem tudott tovább uralkodni magán. A rendőrök előállították őt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra.

A rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette a fiatalkorút, akit a bíróság 2014. december 18-án előzetes letartóztatásba helyezett.

Az ügyben folytatott büntetőeljárást a rendőrség 2015. május 6-án befejezte, és vádemelési javaslattal továbbította a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Nyitóképünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emlékplakettet kapott a császári tűzoltó

Gróf Széchenyi Ödön-emlékplakettet vehetett át Egyházi Endre, a császári önkéntes tűzoltó-egyesület elnöke az országos tűzoltóbörzén és -találkozón Tovább olvasom