Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Díjkitűzés: 200.000 forint nyomravezetői díj a rablóért cserébe

200.000 forintot fizet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki megnevezi azt a férfit, aki 2012. február 14-én 19:40 órakor fegyvernek látszó tárggyal a kezében bement egy tatabányai pénzváltóba majd az alkalmazottól a pénztárban található készpénzt követelte.
Az elkövető kb. 28-30 éves, kb. 180 cm magas, fehér bőrű. Normál testalkatú. A fején egy fekete színű, vállig érő, valószínűleg női paróka. Arcán egy átlagos méretű, fekete keretű optikai szemüveg volt, szárain egy-egy bronzos csíkkal. A parókán volt egy fekete színű felirat nélküli kötött téli sapka.


A férfi fekete színű zipzáras kapucnis pulóvert, vagy kabátot, fekete színű combjánál elől és hátul is koptatott farmernadrágot és fekete cipőt, fekete kesztyűt viselt. A férfi szeme barnás, különös ismertetőjegy, hogy arca bal oldalán az orra magasságában, attól egy cm-re anyajegy található. A férfi átlagos mozgású, hangja mély, tájszólása, akcentusa nem volt, feltehetően bal kezes.

A férfi kezében lévő fegyvernek látszó tárgy fekete színű volt, küllemre a P9RC típusú pisztolyra hasonlított, de annál kisebb méretű volt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a fenti személyleírású és a grafikán szereplő férfi február 16-án 17:55 órakor hasonló bűncselekményt követett el egy tatabányai lottózóban, ahonnan szintén üres kézzel távozott.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 200.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki olyan információt hoz a hatóság tudomására, mely alapján az elkövető személyazonossága egyértelműen megállapítható. A Rendőrség a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén várja a bejelentéseket. A bejelentő adatait kérésre a Rendőrség zártan kezeli.

A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de később 2027. február 14-én hatályát veszti.

Olvasóink írták

  • 1. Lacika62 2012. június 26. 14:53
    „A pénz váltós hölgy jobban látszik mint az elkövető!!! Röhejes fel vétel!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjkitűzés: 1 millió forint nyomravezetői díj a rablóért cserébe

1 millió forintot fizet a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki megnevezi azt a… Tovább olvasom