Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

A 37 éves nőnek 10 eurós a tarifája az M1-esen

Az 1-es útról az M1-esre költöztek a rendőrség által is jól ismert lányok.
A 1. számú főút helyett ezúttal az M1-es autópályán próbálkoztak a prostituáltak, a rendőrök itt is rajtakapták őket - írta a police.hu.

Az M1-es autópálya 57. km szelvényében lévő pihenőben igazoltattak a tatabányai rendőrök három helybéli asszonyt január 28-án. Irataik átnézése formaság volt, az egyenruhások ismerték őket. Eddig az 1. számú főút mellől állították elő őket tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt, most az autópályáról vitték be a Tatabányai Rendőrkapitányságra a 45, 37 és 19 éves tatabányai asszonyokat.

Egyikük sem tagadta, mi célból ácsorognak a pihenőben és táskájuk tartalma is bizonyítékul szolgált ellenük. Elmondták, hogy kuncsaftja aznap csak a 37 éves szabálysértőnek volt, a retiküljében talált 10 euró ebből a szexuális szolgáltatásnyújtásból származott. A három prostituáltat az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe kerültek és 72 órán belül bíróság elé állnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Testüket árulták a főúton Ácsnál a szlovák lányok

A 18 és a 29 éves nő eddig Szlovákiában dolgozott, Magyarországon most először próbálkoztak. Tovább olvasom