Kisalföld logö

2016. 05. 30. hétfő - Janka, Zsanett 18°C | 25°C

Komárom

05.06. 09:10
Olyan funkciót keresnek a Poliklinikának, ami a köz javát is szolgálja

Olyan funkciót keresnek a Poliklinikának, ami a köz javát is szolgálja

Észak-Komárom egyik legpatinásabb épületében fél évvel ezelőtt kihirdették a ,,katasztrófaállapotot". Mállik a vakolat, rozogák a lépcsők, hiányoznak az ajtók és ablakok, lépten-nyomon látszanak a beázás nyomai. Remélhetőleg ez a helyzet már nem tart sokáig a helyiek körében csak Poliklinikaként emlegetett épületben: a város vezetése szakmai egyeztetéseket folytat a felújításról.

04.29. 08:39
Az egy éve dédelgetett feleakkora sportcsarnok építésének terve hamar szertefoszlott Tatabányán

Az egy éve dédelgetett feleakkora sportcsarnok építésének terve hamar szertefoszlott Tatabányán

A tatabányai közgyűlés teljes támogatásával 6000 férőhelyes, multifunkcionális sportcsarnok épülhet a megyeszékhelyen. A napirend tárgyalása előtt A Vértes Agorája ügyvezető igazgatója, Sámuel Botond átadta Schmidt Csaba polgármesternek azt a 2852 aláírást tartalmazó dokumentumot, mely az eredetileg tervezett 3000 fős csarnok helyett a kétszer nagyobb komplexum építése mellett foglal állást.

04.28. 10:48

Kismenők: búcsúzott a The Young Rebels

A Kismenők szombati adásában Bon Jovi It's my life című nótáját kapta feladatul a The Young Rebels. A tatai, tatabányai, szigetszentmiklósi kamaszokból álló rockbanda megint felpörgette a közönséget és a zsűrit, a stúdióban mindenki tombolt, ez azonban mégsem volt elég a továbbjutáshoz. A The Young Rebelstől sírva búcsúztak a csapattársak és Ördög Nóri versenyzői is. A banda hamarosan a Peron Music Tehetségkutató döntőjében mutatja meg, hogy a rock örökké él!