Komárom és környéke

2016.02.16. 14:46

Mediawave 2016 - Együtt szövik a közösségi hálót

Keressük azon projekteket, csoportokat, egyéneket, akik KÖZÖSSÉG ALAPÚ ötletüket megvalósíthatónak látják a komáromi Monostori Erőd Duna-bástyájának különböző zugaiban, kazamatáiban, vagy a Duna-parti ártéri erdőben, réten, vízparton... Aki nem ismeri – ide kattintva -, rengeteg fotográfiát tekinthet meg e közösségi együttlét hangulatáról, helyszíneiről.


Kizárólag közösségépítő, kapcsolatteremtő, ’aktív’ programokat létrehozó csoportokkal, közösségekkel keressük a partnerséget, az együttlétre eljövők szeme előtt létrejövő, akár több napig alakuló programok megvalósításának területén. Az ötletek épülhetnek a pályázó saját közösségére, műhely/workshop tevékenységére, de lehetnek új közösséget építő formák is. Prioritást élveznek azok a pályázatok, akik a „közönség-mentalitás"-sal érkező szemlélődőket aktivitásra buzdítják, megpróbálják bevonni kisközösségi tevékenységükbe, nem hagyják külső, passzív szemlélődő szerepben.


Címkék#mediawave

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!