Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 03. 31. kedd - Árpád

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kitekintő > Nyered, ha mered, de el is bukhatod

Nyered, ha mered, de el is bukhatod

Jönnek, mennek az ajándékok a VIASAT3 hétfőn induló kvízjátékában, a Nyered, ha meredben, mert itt bizony akár el is lehet veszíteni a szívekhez nőtt, ám jobb napokat látott háztartási eszközöket.

kisalfold.hu - 2012.09.07. 13:38
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az első hét csapatai közül is többen kényszerültek megválni egy-egy hasznos holmitól, ki-ki vérmérséklete szerint engedte útjára a kockára tett tárgyat.


Kovács Áron és segítői jártak már kocsmában, fodrászszalonban, különleges lakóközösségekben, de tanyán és bowlingklubban is, mindezt rögtön az első héten. A csapatok bámulatosan könnyedén ajánlották fel tétként régóta használt készülékeiket, hogy gazdagodhassanak egy új, modernebb eszközzel. Csakhogy a tétet itt bukni is lehet: aki nem ad elegendő helyes választ a kérdésekre, annak bizony búcsúznia kell a régi eszköztől.


„Számolnom kell most már azzal, hogy ha megjelenek valahol, az emberek elkezdenek kapaszkodni az értéktárgyaikba. Azért nem kell megijedni, a családi ezüstöt nem visszük magunkkal." - meséli somolyogva Kovács Áron, aki azért szerencsére többnyire hozza az ajándékokat, nem pedig elszállítja. „Azért volt olyan, akit nagyon csúnyán leszúrtak a csapattársai, amikor elrontott egy kérdést. Elhangzott pár kevéssé finomkodó megjegyzés, mikor a két szállító fogta a tévét, és már vitte is magával."

Hétfőn a székesfehérvári Gáspár család és egy csapatnyi pesti fodrász lány igyekszik jobbra cserélni a szebb napokat látott gépeiket. Azt, hogy nyernek-e vagy veszítenek, és mindezt milyen temperamentummal teszik, az kiderül az első adásból este hattól.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. artie75 2012.09.07. 13:58

"Azért nem kell megijedni, a családi ezüstöt nem visszük magunkkal." - meséli somolyogva Kovács Áron, aki azért szerencsére többnyire hozza az ajándékokat, nem pedig elszállítja. ,,Azért volt olyan, akit nagyon csúnyán leszúrtak a csapattársai, amikor elrontott egy kérdést."

Nem azért mondom, de azért illene elgondolkodni, hogy azért kiket vesz fel már a kisalfold.hu "újságírónak".

Még elfért volna néhány azért, ez a három nagyon kevésnek tűnik nekem.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...