Kék hírek

2016.06.02. 21:53

Megdöbbentő dolgokról mesélt a lányát halálra éheztető nő volt párja

Döbbenetes dolgokat árult el a gyöngyösi éheztető anya, J. Médea előző párja. A férfi a haláltól mentette meg közös gyermeküket, Kendét, mert az asszony vele is úgy akart végezni, mint Kiarával.

Mint ismeretes, J. Médea és párja, K. Gusztáv május 13-án hívták a mentőket másfél éves kislányukhoz, Kiarához. A gyerek csonttá aszott, mire a mentők kiértek, már halott volt. Kiderült, hogy Médea korábban már három apától négy gyereknek adott életet. 2004-ben született N. M., akit az apja szinte elrabolt édesanyjától, hogy a gyermek életét mentse. A nő 2008-ban hozta világra – másik apától – a kis Kendét, majd K. Gusztávtól született két kislánya, Kincső és Kiara - írja a BorsOnline.


A Pestisrácok.hu-nak megszólalt Médea korábbi párja, aki akkor ismerte meg az asszonyt, amikor az első gyermeke miatti pert tárgyalták:


– A „lény", mert anyának nem nevezném, zseniálisan tudja megtéveszteni környezetét. Elhitette mindenkivel – orvossal, védőnővel –, hogy azért nem fejlődik rendesen a fiam, mert refluxos és egyebek mellett gluténérzékeny meg allergiás – mesélte a szörnyű részleteket Attila. – De én éreztem, tudtam, hogy ez nem igaz. A kisfiam kétévesen 7,8 kiló volt.

A férfi elárulta: miután kimenekítette Kendét anyja karmai közül, azonnal hízásnak indult, kiderült, hogy valójában semmi baja nincs, édesanyja fiktív betegségek miatt vonta meg tőle a táplálékot. Az anyának ez nem volt elég, az apa elmondása szerint ugyanis a vizsgálatok előtt erősen megrázta a babát, hogy az orvosok azokat a tüneteket lássák a picin, amelyeket az általa kitalált betegség okozhat. Valószínű, hogy korábban alaposan tanulmányozta az adott betegségeket, hogy hitelesen vezethesse félre az orvosokat.


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!