Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

Új szelek Győrött

A bizalmat megérdemlik, hiszen a székfoglalók a jelen és a jövő nagy ETO-ját vizionálják a szurkolóknak.
Hosszú út végére ért tavaly májusban az ETO FC, Tarsoly Csaba több mint tízéves győri regnálása során a klub először szerzett bajnoki címet, mindazonáltal megnyerte a Szuperkupát és döntőt játszott a Magyar Kupában. A nemzetközi szereplést most hagyjuk, hiszen nekünk, magyaroknak az európai porond ritkán szolgál jóval...

Kívülről sikeresnek tűnt a csapat és a háttér is, ehhez képest a klubnál meglepően rövid idő alatt lecserélődött a vezetői garnitúra az ügyvezetőtől kezdve a létesítményigazgatón át a szakmáig. Bár ez utóbbi volt talán az egyetlen előre nem tervezett lépés, hiszen Pintér Attila szövetségi kapitánnyá történt kinevezése teremtette az új helyzetet.

Jelentősen átalakult az ETO FC stábja, ahogy Tarsoly Csaba a csütörtöki sajtótájékoztatón fogalmazott: egy olyan modern futballvállalkozás felépítését gondolták ki, amely sokáig meghatározó lehet a magyar labdarúgásban. Ehhez alakították ki az alkalmasnak hitt szervezetet és a rendszert működtető embereket. Ebben pedig a „régieknek" már nem jutott hely és szerep – az újakról pedig hetek óta sejteni, tudni lehetett, hogy ők lépnek majd a helyükre.

Egy ambiciózus, fiatal gárda láthat munkához, akik az eredményeikkel igazolhatják a döntések helyességét. A bizalmat mindenesetre megérdemlik, hiszen a csütörtöki székfoglalók a jelen és a jövő nagy ETO-ját vizionálják a szurkolóknak.

Az új vezetőedző, Horváth Ferenc személyére utalva Tarsoly Csaba így fogalmazott: „Sikerorientált embert kerestünk, akinek az első hely talán siker, a második hely már kudarc."

Az első helyet pedig Győrött is nagyon szeretik...
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az utolsó mentés

Vajon mekkora vagyont kellene fizetnie egy idegen bolygóról érkező űrturistának azért, hogy… Tovább olvasom