Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Titánok harca

Brüsszelben viszont légy „Jani", Tomi. Ennyi vicc hadd jusson már nekem is, sokat mostanában úgysem mosolyogtam.

„Éles szavakkal bírálta Deutsch Tamás EP-képviselőt Lá-
zár János, a Fidesz frakcióvezetője egy napokban adott internetes interjúban. Lázár Deutsch mostanság használt, alpári stílusát kritizálta. Újságírói kérdésre azt mondta, hogy ha találkoznak, ezt meg is mondja neki. A Fidesz brüsszeli politikusa a Twitteren azt üzente viszont párttársának, hogy »Találkoztunk. Nem mondta.«"

Eddig igaz a hír, a többi fikció.

Láttad, Tomi, milyen hírverést csináltak belőlünk itthon? Üdv: János.
Láttam, csak ne mondd majd azt erre is, hogy Te szóltál érte. Üdv: Tomi.
Attól még komolyan gondoltam: tényleg alpári dolgokat írogatsz. Muszáj ezt? Üdv: János.

Neked magyarázzam, akinek „az intellektuális képességeit sajnos meghaladja az ugróiskolás kép értelmezése"? Ez a stílus megy most Európában, Janikám. Üdv: Tomi.

Ez a viselkedés akkor is méltatlan egy polgári erő képviselőjéhez. Üdv: János.

Vedd le a lemezt, Jani. Ez a magyar parlamentben OK, de mint mondtam, én itt kint más stílust tanultam. Egyébként pedig: mit nem lehetett érteni az ugróiskolán? Üdv: Tomi.

Azt, Tomikám, hogy Téged még mindig a Fidesz első vonalába sorolnak, a vágószerkesztőket pedig megzavarja egy ilyen akció. Üdv: János.

Nehogy „alpári" legyek megint, János. A Lomnici-ügy akkora tarka marhaság volt, hogy erre így kellett reagálni. A hallgatással még úgy tűnhetett volna, hogy ilyen idiotizmust sugallatra kell csinálni az MTV-ben, vagy az MTVA-ban (ezt az új nevet az istennek sem jegyzem meg). Üdv: Tamás.

Tamás, tényleg kezdesz alpári lenni... Holott épp azt akartam kérni, hogy Brüsszelben ugróiskoláztasd ki azokat, akik hetek óta szívatják a forintot (hogy stílusos legyek). Üdv: János.

János, azon vagyunk mi itt, de amíg Te otthon erstézel, nem nagyon tudunk mit csinálni. Az európai banklobbi megint teljesen kiakadt. Épp a virslit főztem (a francia, ami itt kapható, nyomába sem ér a magyarnak), amikor egy német kolléga felhívott. Persze nem tudta kimondani a „Hódmezővásárhelyet", de felfogtam, mit akar. Szóval áll a bál megint. Üdv: Tomi.

Hagyjuk a helyi dolgokat, azt én elintézem. Brüsszelben viszont légy „Jani", Tomi. Ennyi vicc hadd jusson már nekem is, sokat mostanában úgysem mosolyogtam. S csak a biztonság kedvéért, ugye a levelezésünket nem rakod fel a Twitteredre, viccből? Üdv: János.

Jó poén lenne. Üdv: Tomi.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bál az Operánál

Mégiscsak oda kellene figyelni a körön kívülről érkező hangokra, mert nem lehet mindig bezárkózni az… Tovább olvasom