Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Tiszta víz

Sok sportszeretőt foglalkoztat, akkor valójában mennyit keresnek a sztárok.
Tiszta víz
Meghökkentő módon egy erélyes hangú közlemény jelent meg – Öntsünk tiszta vizet a pohárba! címmel – tegnap az Audi-ETO KC női kézilabdacsapatának honlapján. Merőben szokatlan reakció ez egy magyar klub részéről, ráadásul a honi bulvárlapokban megjelent – és állítólag utána mások által is átvett – információt igyekszik megcáfolni meglehetősen dörgedelmes hangnemben.

„Cáfoljuk azt a valótlan és a közvéleményt nagymértékben félrevezető hírt, mely szerint klubunk több játékosa közel hatmillió forint havi fizetéssel rendelkezik" – írják, majd: „Klubunk a fent említett sajtóhíreszteléseket teljes mértékben elutasítja."

Feltehetnénk a kérdést: és akkor mi van?

Ha ennyire cáfolni igyekeznek valamit, nyilván sok sportszeretőt foglalkoztat az is, akkor valójában mennyit keresnek a sztárok a világ legjobb női kézilabdacsapatánál, amelynek éves költségvetése a labdarúgó NB I-ben is tisztességgel megállná a helyét. Erre viszont az írásból nem kapunk választ.
Azért azt megnéznénk, hogy például a Paris Saint-Germain elnöke kitenné magát annak, hogy „kikéri magának és a játékosainak az őket megillető diszkréciót", amiért a francia sajtóban megjelentetik Neymar valós vagy akár vélt fizetését.

Mi úgy tudjuk, ha a megközelítőleg hatmilliós pénz nem is valós, a legjobbak azért havi 12 ezer eurót, nagyjából 3,6 millió forintot zsebre tehetnek. Ez sem kevés, de ha ilyen fizetéseket követel a piac és ez kell ahhoz, hogy az Audi- ETO a világ legjobb női kézilabdacsapata maradjon, akkor ám legyen.

Egyelőre még üres az a bizonyos pohár. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félni kell?

Tudták, hogy a félelemkeltés tudatos PR-fogás? Tovább olvasom