Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Te mit tolsz, haver?

Akkor jön majd el az igazi Kánaán. Látomásainkban...

Nehezen, de kezdem megszokni a részegen, sörösdobozzal focizó, pálinkát vedelő tinédzserek látványát városainkban, ám az már egy picit durva volt, hogy néhány fiatalember a közelmúltban véget ért gyerekfieszta 3–6 éves közönségének mutogatta nemi szervét a győri Rába-parton.

Megszoktam már azt is, hogy hetente előfordul, hogy a szerelemtől (na és persze a vodkától) megittasult fiatalember összerondítja a helyi járatos busz középső részét. (Ezt amúgy sohasem hagyom szó nélkül, de a tettes állapotát tekintve intelmeim úgy peregnek le, mint a falra hányt borsó...)
Kezdek megbarátkozni a látvánnyal, mikor 20-as éveit alig taposó, talpig hippinek öltözött, csuklóján fesztiválkarkötőt viselő hölgy univerzumot vizslató szemmel nézi a buszajtót, és földöntúli boldogság ragyogja be az arcát mindannyiszor, mikor felvillan a leszállásjelző piros stop felirata...
Az azonban már sok, hogy egy bejegyzett civil szervezet aláírásokat gyűjt, hogy biztonságos házak legyenek a „nyóckerben". Ez az a hely, ahol a drogosok nyugodtan belőhetik magukat steril fecskendővel, felügyelő személyzettel. Mi ez, ha nem a drogfogyasztás nem is túl burkolt legalizálása?

Legközelebb gyűjtsenek aláírást a „Coffee Shopok" létrehozásáért előre betekert, kitűnő minőségű afgán hasissal. Akkor jön majd el az igazi Kánaán. Látomásainkban...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eszi fene

Ez a közérzület erősödött most föl a lépfene mintegy politikai mellékhatásaként. Tovább olvasom