Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Szabad a gazda

Az ETO gazda nélkül sodródik a megszűnés felé. De ez nem indok az eredménytelenségre.

Miriuta László vagy Vasile Miriuta – mikor hogy... – nagyon kiakadt az ETO legutóbbi veresége után. A mérkőzést követő nyilatkozatában kapott tőle hideget-meleget játékos, elnök, sportigazgató, pályagondnok egyaránt. Mintha az elmúlt hetek feszültsége egy szuszra tört volna elő a szakemberből. Az elkeseredés oka az volt, hogy tulajdonképpen semmi nem jó, ami most a klubnál van.

Bár a bennfentesek azt mondják, az eredménytelenséget a klub anyagi helyzetére fogni nem túl szerencsés. Valóban a játékosoknak is tartozik az ETO mintegy kéthavi bérükkel, de ilyen mértékű csúszások azért más futballkluboknál is előfordulnak. Ez nem lehet indok az esetleges motiválatlanságra vagy az eredménytelenségre.

Az ETO idén tavasszal mindössze egy mérkőzést tudott megnyerni, azt is idegenben az utolsó helyezett Dunaújváros ellen. Pedig hazai pályán a Pápa, a Kecskemét vagy a Nyíregyháza nem tartozott a legyőzhetetlen kategóriába. Sérült, eltiltott alig-alig van a keretben, eredményes játék még sincs. A télen igazolt futballisták közül egyedül a balhátvéd, Ibanez jelent igazi erősítést. A többiek? Az ex-sevillás Sztevanovic alig játszik – eddig abban sem volt köszönet –, Bucsa tucatember, Priso még az sem...

A klub jelen bajai ettől persze még léteznek. A tulajdonos, Tarsoly Csaba előzetes letartóztatásban van, a korábbi ügyvezető lemondott, az ETO sodródik a megszűnés felé. Ha lenne is külföldi vagy hazai befektető, aki fantáziát látna a csapatban, tárgyalóképes partnert nem talál. Pedig a licencpótlás határideje május elején lejár.
Addig is szabad a gazda...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NAE-045

A kisbusz nem Habonyé. Nem Andy Vajnáé. És nem is
Vajna Tímeáé. Tovább olvasom