Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Ötvenmillió

Közösen tettünk egy kísérletet arra, hogy ne szenvedjenek embertársaink. Jelentem, sikerült.
Még kimondva is félelmetes: több mint ötvenmillió forintból vásárolhat a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház onkológiai osztálya új berendezéseket, amelyekkel a daganatos betegeik életminőségét javíthatják. Ennek az ötvenmilliónak több mint a felét az önök nagylelkű adományai adják. Több mint ötezer adakozó egy-, két-, öt-, tízezer forintjai soha nem remélt gépcsodákat juttatnak a kórházba.

Olyan régen várt berendezések ezek, amiket saját forrásból talán sohasem, de a legjobb esetben is csak hosszú-hosszú évek után tudott volna beszerezni a megyei kórház. A maradéktalan betegellátáshoz ugyanis nem életfontosságú műszerekről van szó, ám a betegek pszichikai állapotának, mindennapi életének javításában hatalmas szerepük lehet.

A cél tehát nemes volt és önök mindannyian megérezték ennek a súlyát. Talán azért is, mert alig akad valaki ebben a kis hazában, akinek a családját ne sújtotta volna ez a borzalmas betegség. És aki egyszer megtapasztalta valamilyen módon, hogy mit is jelent a rák, az mindent megtenne azért, hogy enyhíthesse a beteg szenvedéseit.

Most pont egy ilyen kísérlet tanúi lehetünk. Közösen tettünk egy kísérletet arra, hogy ne szenvedjenek embertársaink. Jelentem, a kísérlet sikerült. Sokkal jobban, mint ahogy azt képzeltük. Amikor elindítottuk a segítő kampányunkat, megvallom, gondolni sem mertem arra, hogy a végén több mint ötvenmilliót adhatunk át a kórháznak. Önök azonban mertek nagyot álmodni. Nagyobbat, mint a kórház igazgatója, az onkológia orvosai, ápolói, nővérei vagy a Kisalföld főszerkesztője. Hálás köszönet illeti mindannyiukat az önzetlen segítségért, higgyék el, minden fillér jó helyre kerül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ítéletek

Tárd ki a tudatod is! Tovább olvasom