Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Őőő…

Pintér őzése azonban kismiska egy mai közszolgálati időjárás- jelentéshez képest.

Egy évvel ezelőtt még hatalmasakat röhögtem a Pintér Attila szövetségi kapitány nyilatkozataiban fellelhető számtalan őőő-n. Élvezettel osztottam meg az erre vonatkozó mémeket is a közösségi portálon. A címeres mackóban feszítő kapitány nyilatkozatai annyira kínosnak bizonyultak az MLSZ számára, hogy horrorpénzért kommunikációs tréningre utasították Pinyőt.

Pintér őzése azonban kismiska egy mai közszolgálati időjárás-jelentéshez képest. Annyira megnőtt az egy főre jutó őzések száma, hogy talán már több van belőle, mint a napsütésből. És ehhez jön még a főszereplők hihetetlen szakmai felkészültsége.

Itt van például Időjárás Bori. Ő leginkább a 80 D-s kosárméretével tudja a képernyőhöz láncolni a rekordszámú tévénézőt, az időjárás-előrejelzéssel aligha, hisz négy-öt őőő között képes volt kiejteni ama, mára már klasszikussá vált szóösszetételt: éjjeli napsütés, vagy hogy „változás fog lenni".

Nem akarok itt kitérni arra, hogy nicsak, ennyire futotta 1,2 milliárdból, hisz amit nap mint nap látunk a köztévében, az maga a tragédia. Gombnyomást tanuló adásrendező, tapasztalatlan, dadogó, frissdiplomás riportergyakornokok, kamerát kereső (és soha el nem találó) műsorvezető, tartalmilag pedig magyarázkodó, önfényező híradós anyagok.

Kíváncsi leszek, mikor érzi majd az MTVA vezetése annyira kínosnak a képernyős munkatársai bénázását, hogy elküldi őket horrorpénzért kommunikációs tréningre vagy leváltják őket, mint Pinyőt az MLSZ…

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fej a homokban

Győrött sokan reménykednek benne, hogy sikerül megoldani a jelenlegi válságos helyzetet.
Tovább olvasom