Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Natasa 2.1

Erősnek kell lennie a parton is, hogy legyőzze majd az időnként feléje megnyilvánuló ellenszenvet is.
Általánosságban és ügyenként is megosztott ország vagyunk. Hozzátehetnénk, hogy ez nem baj, mert az egyenvélemények ideje szerencsére már régen lejárt...

Az elmúlt időszakban kevés olyan történés volt az országban, amelynek megítélésében a többség megegyezett. Emlékezetem szerint ilyen volt, amikor a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasa tavaly bejelentette, hogy a magyar színeket ismét a szerbekére cseréli. Majd legalább ugyanekkora népharag zúdult rá itthon, amikor úgy döntött, hogy mégis magyar marad.

Azóta kiderült, állítólag a déli ország olimpiai bizottságának elnöke „hülyítette meg” a kajakost és vette rá arra, ami végül is kezdetben történt. Aztán a magyar szövetség kitartásának köszönhetően Natasa országot nem váltott. Várost viszont igen: Szegedről Győrbe költözik.

Feltételezem, hogy Janics Natasa valószínűleg tudja, sok magyar embert megbántott a nyilatkozataival, amiket akkor tett, amikor vissza akart térni a szülőhazájába. Most talán tisztában van vele, mint „megtért báránynak” a jövőben duplán kell bizonyítani ahhoz, hogy a szurkolók jelentős része megbocsásson neki, erősnek kell lennie a parton is, hogy legyőzze majd az időnként feléje megnyilvánuló ellenszenvet.

Győrben kezdetben valószínű, nem lesz a sport istennője – mint volt Szegeden –, de ez a viszonylagos csendesség még jót is tehet a karrierjének, lefaraghatja felesleges sztárallűrjeit.

Janics Natasa ugyanis nagyon nem szeret veszíteni, és talán minden értelemben van akkora klasszis versenyző, hogy újra a győztesek oldalán álljon.

Ennyivel tartozik mindenkinek.

Olvasóink írták

 • 3. oooo 2013. április 02. 11:54
  „Ennyi idő alatt még magyarul sem tanult meg tisztességesen.
  Sok sikert Natasa, remélem soha nem hallom miattad a magyar himnuszt.”
 • 2. dsj 2013. március 31. 09:07
  „Natasát eddig sem a rengeteg esze miatt szerettük. Sztem meg lehet neki bocsátani legújabb csetlés-botlását is. Annál is inkább, mert attól tartok, nem ez volt az utolsó. :-)”
 • 1. nils 2013. március 30. 01:48
  „************************”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ami sok, az sok

Ebben a reményteli új korszakban csak a szépről és a jóról beszélünk. Tovább olvasom