Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Megélhetési celebjeink: Amíg lószar van, veréb is lesz

Itt van a TV2 legújabb idénymunkája megélhetési celebeknek. Egy vetélkedő, ahol a számlatömbjével csatornáról csatornára rohangáló sztár újra hülyét csinálhat magából.
Itt a legújabb: Zámbó Árpy szűk latex kezeslábasban tekintélyes potrohhal, alatta kidudorodó, félárbócon lógó zászlóval hatalmas mellek közé nyomja homlokát. Fekete Pákó kicsivel nagyobb dákóval, de még kevesebb érthető magyar mondattal visítozik a sötétben, mert fél a „hulye kisertetektol". VV Leo össszehugyozza magát, mikor áramot vezetnek belé. Bódy Sylvi a felé hajigált tojásokból a fejére kötözött kosárral kap el kettőt, miközben a trutymó folyik szét a fején ( A reakció: "Két tojásból még sosem jött ki annyi, hogy így beterítsen.."). Az aszott testű Benkő Dániel pedig, kifordulva önmagából ezúttal pukizás nélkül nyalja végig az akadályt képző hostesslányok lábujját. Ott van még a szuperszőke Karda Bea, és Kiszel Tünde is, de rájuk kár a szóért, valószínűleg fel sem fogják, mi történik körülöttük, csak vigyorognak.

Ez lenne röviden a TV2 legújabb idénymunkája megélhetési celebeknek. Egy vetélkedő, ahol a számlatömbjével csatornáról csatornára rohangáló sztár újra hülyét csinálhat magából. (A megélhetési celebnek ugyanis létkérdés, hogy mutogassák, mint valami cirkuszi majmot, mert retteg, ha akár egy ilyen buliból is kimarad, vége nyomorúságos pályafutásának, és nem lesz miből partikra járni, vagy fizetni a rezsit, meg a lakbért. Ja, és nem tud majd igazi sztár oldalához dörgölőzni egy közös potya fotóért.)

Egy kézlegyintéssel szánalmasnak is nevezhetnénk a produkciót, de az ember mások nyomorán, bénaságán is tud néha röhögni. Én is tudok, és meg is teszem. Röhögök, és lesajnálom, ahogy ez a néhány semmirekellő megmutatja, mihez is „ért" igazán.

Lefikázhatom, lenézem őket, amiért bármire képesek egy kis pénzért, meg a címlapért. Lealjasodnak és kész. Persze kíváncsi vagyok a következő percek történéseire, több százezer más nézővel együtt, így nem kapcsolok át, maradok.

Tudja ezt a vetélkedőt megálmodó, majd megvalósító csatorna is, és „Amíg lószar van, veréb is lesz" alapon gyártja is a sok lócitromot/verebet. Végül is, teljesen mindegy, ki miért nézi a műsort, szórakozni akar, vagy csak idegeli magát, minden esetben nézettséget növelő tényező, statisztikai adat lesz belőle. Vannak, vagyunk éppen elegen ahhoz, hogy megfelelő grafikont produkáljunk, potenciális reklmámzabálók legyünk, majd másnap a munkahelyen, meg a focizós-sörözős esték beszélgetésein letagadjuk, hogy valaha is láttunk ehhez hasonlót.

Hiába hallanék én szívesebben Kiss Tibiről és a Quimbyről, Lovasi Andrásról, Vámos Miklósról, Tordy Gézáról, Kepes Andrásról. Hallgatnék jó sztroikat a régiekről Kern Andrástól, Buzánszky Jenő bácsitól, de lássuk be: kereskedelmi tévé csak valahol az éjszakában elrejtve sugároz nagyritkán ilyen adást.

Szóval maradnak a celebek, akiken röhögök , a tévécsatorna meg rajtam nevet, mert a „vetélkedő" igazi nyertese Ő. Iszonyatos reklámpézeket kaszál azon, hogy az alamizsnáért bármire képes hírességeket aláz a földig, és moslékot önt főműsoridőben a néző elé. Amíg kereslet van rá, addig önti is.

Olvasóink írták

 • 15. Truder 2010. december 08. 20:42
  „Ez milyen műsor? Egyáltalán nézi valaki?”
 • 14. pentek133 2010. november 22. 18:17
  „Talán ezért jó a médiák felett a felügyelet az ellenőrzés.Én nem csak ezt hiányolom,hanem sokkal több vallási műsort fő műsoridőben is.Egy nemzet kulturáját azért az ilyen műsorokra való igény is jellemzi.A tul nagy szabadság a nézők és hallgatók igényinek romlását hozhatja felszinre.Mert ha a celebeket akarják nézni ,elég bunkoság, kulturtalanság,igénytelenség.Viszont ha ellenőrzik a tulzott szabadságot tükröző műsorok nézettségét,röktön gátat lehet venni a " rossz terjedésének".Ehhez még csak az kellene ,hogy az ilyen műsorból meggazdagodó tv-s társaságokat alaposan büntessék meg.”
 • 13. wacsicsun 2010. november 15. 21:04
  „Itt pontosan az működik amit írtál ..hogy mig lószar addig veréb is ......tehát amíg vannak igénytelen emberek kik ezt valamilyen okból ezt nézik addig lesznek ilyen műsorok is sajnos”
 • 12. tutti 2010. november 12. 08:50
  „Ezért persze január 1.-től pénzt kérnek a műsorszóró cégektől.Vagy nem?Erről vkinek több infója?
  Hát kis családom körében alapos felzúdulást keltett a hír anno és páran még a tv-től is megválnának ha fizetniük kellene(mert a csomag része lenne kötelezően) ezért az adásnak sem nevezhető valamiért.”
 • 11. kisokos122 2010. november 12. 08:47
  „váó! Végre v.ki megírta! gratula! Sajnos profi program szervezők is ezt az utat járják, kicsit így-kicsit úgy... s ha egy apró művészibb dolog becsúszik már mindenki ott vann, hogy ezt ők csinálták. Minden esetre: kártékony dolgok ezek, de az írás igaz. :D”
 • 10. pancser 2010. november 11. 14:57
  „Van közönségük, mégpedig jelentős számban. Úgy látszik érdekli az embereket amikor egy disznó a sárban hempereg!”
 • 9. Axl.Bundy 2010. november 11. 09:49
  „Én így szeretlek :(”
 • 8. piteam 2010. november 11. 09:00
  „Magyarország 2010.”
 • 7. hszilard 2010. november 11. 07:19
  „A mackók is megmondják:
  http://www.youtube.com/watch?v=qSDCQfEHoNA&feature=related”
 • 6. zsukov 2010. november 11. 02:50
  „Unduritó !!!!!”
 • 5. RickCartman 2010. november 10. 22:24
  „soproni 2010.11.10. 20:13
  Aki nem érti az iróniát, minek olvassa?”
 • 4. valko.feri 2010. november 10. 19:54
  „Én csak azon csodálkozom, hogy ezeknek az ,,embereknek´´ nem ég a pofájukon a bőr.
  Így lealjasulni a pénzért. Főleg ilyen mint Benkő Dániel... Mert Pákó az alapból hülye. Kiszel Tünde már más kategória, mert a butaságát jól tudja menedzselni és vidáman megél belőle.
  Hát ezt hozta nekünk a nagy szabadságban a kereskedelmi tévécsatorna.
  Köszönjük mindazoknak, akik ezt megengedték és lehetővé tették. A profitért mindent.
  Hál ´istennek én, ha meglátom őket, már kattintok is máshová.
  Remélem, egyre többen lesznek így, és akkor az ilyen adások lassan lekopnak a képernyőről.”
 • 3. Tasi 2010. november 10. 19:39
  „Nnna! Ez pontosan így van!”
 • 2. Dwatson 2010. november 10. 19:11
  „Sajnos az emberek többsége igénytelen,könnyen,befolyásolható,a tévécsatorna meg kereskedelmi,ebből következik hogy ennek a többségi igénytelen,felületes embercsoportnak a részére készít műsort a főműsoridőben a maximális reklámbevétel érdekében.Ez nem is lenne baj,nézze az akinek ez tetszik,a baj az hogy a közszolgálati sem sokkal különb,pedig ez jelenthetné a megfelelő alternatívát.”
 • 1. LOLka 2010. november 10. 19:06
  „Ez szóról szóra így igaz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lepattintott sunákról

Magyarországon a személyiségi jogok nemhogy nem érnek semmit, de gyakorlatilag az egész jogszabály tragikomédiával ér fel. Tovább olvasom