Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Hárommilliárdos

Ilyenkor persze mindig felerősödik az a vélemény, miszerint nem is nyert senki, az irdatlan készpénzt „benyelte az állam".

Megbízhatatlan hírforrások szerint kis hazánkban szombat este óta többen többször is leitták magukat. Ebben eddig semmi különös sincs – máskor is megesik –, de most állítólag akadt, aki részegsége közben azt terjesztette magáról, hogy az ötöslottón ő ütötte meg a főnyereményt, a 3.087.029.290 forintot.

Az egyik napilap értesült is erről, ők úgy tudják, napok óta iszik örömében az a kelet-magyarországi férfi, aki azt állítja: megnyerte a hárommilliárdot és abból nem ad senkinek sem. Alkoholos mámorában elkotyogta ezt ismerőseinek, akik azóta bosszúból mindenfelé terjesztik a történetet.

Egy másik hírportál szerint pedig Budapesten a Batthyány tér közelében találkoztak egy hajléktalannal, aki szintén azt állította magáról, hogy ő nyerte meg a lottóötöst.

Bár kocsmában nem jártunk mostanában, elképzelhetőnek tartjuk, hogy egy-két pohár ital után néhány önjelölt milliárdos errefelé is akad.
A Szerencsejáték Zrt. viszont annyit elárult, hogy a löttóötöst egy szelvénnyel nyerték meg. Azt viszont már nem közölték, hogy az ország mely részében tették meg az értékest fogadást. Ilyenkor persze mindig felerősödik az a vélemény, miszerint nem is nyert senki, hanem az irdatlan készpénzt „benyelte az állam".

Szerintem már sokan eljátszottunk a gondolattal, mi lenne, ha bennünket érne egy többmilliárdos szerencse. Az általunk végzett nem reprezentatív közvélemény-kutatás alapján mindenki titokban tartaná a nyereményt. Ki rövidebb, ki hosszabb időre még bejárna a munkahelyére is – már ha van –, néha bátran vissza-visszaszólna a főnökének, aztán felmondana és eltűnne a nagyvilágban.

Éppen ezért mindenki gyanús, az egyik szomszédunkat például napok óta nem látjuk, sőt, a két pulijuk is eltűnt.

De ha én két hét múlva Bora Boráról jelentkeznék...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Világos logika

Merkel türkiz színű ruhájából és a győzelem estéjén a színpadon szolidan előadott, gyors-gyors-lassú… Tovább olvasom