Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Édes győri

Az ETO ne egyfajta szociális foglalkoztató, egzisztenciális mentsvár legyen.

Megmenekült az ETO – jelentettük szerdán a Kisalföld címlapján, miután a győri városvezetés közleményben bejelentette: a futsal-
klub rendezte az ETO FC Kft. köztartozását, ezzel megteremtette a lehetőségét, hogy az Egyetértés Torna Osztály utánpótlása továbbéljen és a legjobb csapata nyártól az NB III-ban indulhasson.

Azt csak csendesen jegyezzük meg, hogy a 111 éves klub történetében most fordul majd elő először, hogy az ETO a magyar labdarúgás másodosztályánál alacsonyabb szinten szerepel...

Szlogenekben nincs hiány, hiszen a „Győri szívvel, győri ésszel" és „A jövő focija Győrben épül" is elő-előkerül, ami nagyrészt tükrözi a városvezetés, az új klub törekvéseit, jól is hangzik és nyilván a Tarsoly-éra fricskájának szánják egy kicsit. De a győriség önmagában véve még nem érdem.

Nincs egy hete, hogy Borkai Zsolt, Győr polgármestere a Kisalföld hasábjain azon háborgott, „az önjelöltek már elkezdték osztani a posztokat egymás között: ki lesz a szakmai igazgató, ki a vezetőedző vagy bármi az NB III-as csapatnál. A korábbi sikereik okán jogot formálnak arra, hogy szerepet kapjanak az ETO-ban, teljesen mindegy, hogy bármilyen okból alkalmasak-e rá."

A szurkolók bíznak benne, ezt a szemléletet az illetékesek a posztok betöltésénél szem előtt tartják majd és az ETO a jövőben sem egyfajta szociális foglalkoztató, barátok egzisztenciális mentsvára lesz. Mert akkor ez a megmenekült szakosztály halálát jelentheti.
Ez a város- és a klubvezetés felelőssége.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rezsimámor

Csak nehogy későn ébredjünk a mámoros álomból! Tovább olvasom