Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Röpködnek a mínuszok: Fertőrákoson volt a leghidegebb szerda reggel -17.9 fok, Győrben -16.3

Az alsóbbrendű utak Fertőszentmiklós körzetében letaposott havasak, hóbordásak. Extrém hidegre figyelmeztet a met.hu.
9.26 - Az alsóbbrendű utak a Dunántúl középső és déli részén sokfelé vizesek, Fertőszentmiklós, Sárvár, Keszthely és Lenti körzetében letaposott havasak, hóbordásak, míg a Dél-Dunántúlon, Baranya megyében és Tolna megye déli részén havasak, hókásásak, latyakosak. Északon, Balassagyarmat tájékán jégbordásak a mellékutak - írja az Útinform.

9.01 - Már emelkedik a hőmérséklet megyénkben: Győrben  -13.5, Sopronban -13.6, Mosonmagyaróváron -13.9 fokot mérünk 9 órakor.
A reggel 8 órakor mért hőmérsékletek.
A reggel 8 órakor mért hőmérsékletek.

A leghidegebb a hajnal  Fertőrákoson volt, ahol -17.9 fokot mért az Országos Meteorológiai Szolgálat automatája. A legalacsonyabb hőmérséklet Győrben -16.3, Sopronban -14.3, Mosonmagyaróváron -15.8, Sopronhorpácson -16.7 fok volt.

A leghidegebb az országban Tésán volt, ahol -20.6 fokig csökkent a hőmérséklet - tájékoztatta portálunkat Kiss Márton, a soproni állomás vezetője.

7.15 - Nagyon hideg reggelre ébredtünk

Szerda reggel 7 órakor az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint megyénkben Fertőrákoson volt a leghidegebb, ahol -17.3 fokot mért az automata.

Győrben -15.7, Mosonmagyaróváron -13.9, Sopronban -14, Sopronhorpácson -16.4 fokot mutattak a hőmérők.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére szerda éjfélig

Szerda hajnalra, reggelre Nógrádban -20 fok, az Északi-középhegységben több helyen és a Dunántúl északnyugati felén -15 fok alatti minimumokra lehet számítani. Másutt csak elvétve valószínűek hasonló értékek.

 

 
7.10 - Az útinform legfrissebb közleménye szerint a gyorsforgalmi utak, valamint a főutak jellemzően szárazak, Heves, Somogy, Tolna és Bács-Kiskun megyében vizesek vagy sónedvesek, Baranya megye északi felében és Szekszárd környékén hókásásak, latyakosak, míg Szentlőrinc és Harkány térségében havasak. Az alsóbbrendű utak a Dunántúl középső és déli részén sokfelé vizesek, a korábbi havazás nyomán Fertőszentmiklós, Sárvár, és Keszthely körzetében letaposott havasak, hóbordásak, míg a dél-Dunántúlon Baranya megyében és Tolna megye déli részén havasak, hókásásak, Pécs környékén latyakosak. Északon, Balassagyarmat tájékán jégbordás a mellékutak felülete.

A látási viszonyok jók, köd sehol sem zavarja a közlekedést.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb rendkívül hideg éjszaka jön

Újabb rendkívül hideg éjszaka jön
Öt nyugati megye kivételével keddre az egész országra első- és másodfokú figyelmeztetést adtak ki. Tovább olvasom