Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Reklámtáblákat rongált meg, fát döntött ki a fővárosban az erős szél - fotók

A szél miatt vasárnap folyamatosan érkeznek a bejelentések a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz. A viharos időjárás tetőket, reklámtáblákat rongált meg, fát döntött ki.
Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján olvasható tájékoztatás szerint bádoglemez lógott a VII. kerületi Péterfy Sándor utcai kórház egyik épületéről, háló és falemezek lógnak a Rákóczi út és a Nagydiófa utca kereszteződésénél.

Fa dőlt egy autóra a XI. kerületben a Szerémi úton, a tűzoltók itt kézi erővel megszüntették a forgalmi akadályt. Az Élessaroknál egy leszakadt reklámtáblának hajtott egy autó, személyi sérülés nem történt. A III. kerületi Zemplén Győző utcában egy épület tetején napkollektorok alkatrészeibe kapott bele a szél, ezek most "veszélyesen lógnak". A VII. és a VIII. kerületekben több épületről is lemezek lógnak, veszélyeztetve ezzel a közlekedőket - közölte a katasztrófavédelem.

Fotók

A katasztrófavédők azt kérik az autósoktól, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, míg a gyalogosoktól azt kérik, hogy saját testi épségük és a beavatkozások segítése érdekében a lezárt utcáknál, járdaszakaszoknál kövessék a hatóságok utasításait.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén sem lesz fehér a karácsony

Sőt, december 24-én napközben akár 15 Celsius-fok is lehet. Tovább olvasom