Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 21°C Még több cikk.

Hó, hó, hó áprilisban - erős szél, balesetek a megyében - videó, fotók

Fény a hóalagút végén? A Nyugat-Dunántúlon fokozatosan gyengül, éjfélre megszűnik a havazás az OMSZ szerint.


21.09 - "No komment" - írta Olvasónk fotójához 

Havas háztetők Sopronban április 4-én - fotó:Tudósító
Havas háztetők Sopronban április 4-én - fotó:Tudósító


13.25 - Javulnak a közlekedés feltételei a Dunántúlon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda 12.00 órai összesítése szerint egyre kevesebb helyen havazik, a legtöbb főút jól járható a dunántúli megyékben is.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 12.00 órai összesítése alapján egyre kevesebb helyen havazik vagy szállingózik a hó a nyugat-dunántúli megyékben, így a társaság folyamatos munkavégzésének is köszönhetően a reggeli órákhoz képest javultak a közlekedés feltételei. A főutak Zalaegerszeg, Lenti, Nagykanizsa, Sárvár és Fertőszentmiklós térségében latyakosak, a havazásban korábban érintett területeken máshol sónedvesek vagy nedvesek.

A mellékutakon valamelyest téliesebbek az útviszonyok, Szombathely térségében havas, Fertőszentmiklós, Sárvár, Vasvár, Körmend, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Lenti és Keszthely környékén latyakos, máshol mindenhol sónedves vagy nedves az alsóbbrendű utak burkolata.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is arra kéri a havazásban érintett területeken autózókat, hogy fokozott óvatossággal vezessenek, utazás előtt pedig lehetőség szerint tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról.

12.30 - Már mindenhol  visszavonta a sok eső, illetve a várható hófúvás miatt kiadott  figyelmeztetéseket a meteorológiai szolgálat.  
   
Szerda hajnalban két megyében - Győr-Moson-Sopron és Vas -  még narancssárga, vagyis másodfokú, Veszprém és Zala megyében pedig  elsőfokú figyelmeztetés volt érvényben a várható hófúvás miatt. A  jelentős mennyiségű eső miatt pedig három megyére -  Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg - adtak  ki figyelmeztetést. Ezeket azóta mindenhol visszavonták.  
   
Jelenleg Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém, Zala megyék területén  van még érvényben figyelmeztetés a talaj menti fagy miatt.  
   
Csütörtökre szintén a várható talaj menti fagy miatt kilenc megyére adtak ki figyelmeztetést.   
   
Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda délelőtt az MTI-hez  eljuttatott figyelmeztető előrejelzésében azt írta: a  Nyugat-Dunántúlon fokozatosan gyengül, éjfélre megszűnik a havazás,  és ezzel együtt a viharos lökésekkel kísért északi szél is  mérséklődik. Számottevő megmaradó hó már nem várható.   
   
Az esti órákban nyugaton, csütörtök reggel a Dunántúl nagy  részén, valamint Pest és Nógrád megyében több helyen valószínű talaj  menti fagy. 

11.50 - Lassú apadást jelez előre a Rába Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán az  Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság (ÉDUVÍZIG). >>

10.28 - Hólepte Sopron - életképek

Hólepte Sopron, áprilisban. Fotók: Magasi Dávid10.07 - Időkép: webkamerán Sopron >>

Forrás: Időkép
Forrás: Időkép


8.46 - Hófedte Sopron

A Sopronba bevezető 84-es számú főút jól járható, de néhol hókásás. A közlekedést a nagy szél, és az emiatti hóátfúvás nehezíti.

A városban szerdán reggelre több centiméternyi hó hullott.

A helyi és helyközi autóbuszok elindultak, ám késésekre lehet számítani.

8.44
- Megyeszerte havazik:

Forrás: Időkép.hu
Forrás: Időkép.hu8.32 - Közlekedési viszonyok Sopronban:

Közlekedési viszonyok szerda reggel, Sopronban. Videó: Németh Tamás8.26 - Az éjszaka kezdődött havazás során a megye nyugati felében ma reggelre már összefüggő hótakaró borítja a tájat. Ennek vastagsága az Országos Meteorológiai Szolgálat állomásain: Brennbergbánya 11 cm, Sopron-Kurucdomb 4 cm, Sopron-Kertváros 6 cm, Sopronhorpács 4 cm, Himod 2 cm.

Kép a reggeli Sopronról. Fotó: Kiss Márton
Kép a reggeli Sopronról. Fotó: Kiss Márton


A megye északi és nyugati részén havazik, míg Győr környékén még eső esik. Sopronból és Sopronhorpácsról gyenge hófúvást is jelentettek, ami áprilisban az eddigi megfigyelések történetében példa nélküli.

A hőmérséklet 8 órakor Sopronban -0.4, Győrben és Péren 1.6, Mosonmagyaróváron és Kapuváron 0.1 fok. A legerősebb széllökések Sopron környékén megahaladták a 60 km/h-t - tájékoztatta a kisalfold.hu-t Kiss Márton, a Soproni Meteorológiai Állomás vezetője.


Várjuk olvasó-tudósítóink fotóit, videóit, beszámolóit a hóhelyzetről, ár-és belvízről ide: tudosito@kisalfold.hu


8.17 - Árad a Rába, vízátfolyások, útszűkületek >>


8.10 - Hófúvások a Nyugat-Dunántúlon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerda 7.00 órai összesítése alapján Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megye több térségében is változó intenzitással havazik. Az előrejelzések szerint ezekben a megyékben hófúvások is nehezíthetik majd a közlekedést a mai nap folyamán. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. minden erejével azon fog dolgozni, hogy megszüntesse az esetleges hóakadályokat, ugyanakkor a társaság arra kéri a közlekedőket, hogy a hófúvásokban érintett területeken mielőtt útnak indulnának, mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. reggel 7 órai összesítése alapján Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megye több térségében is változó intenzitással havazik. Zala megyében és Fertőszentmiklós térségében a főutak latyakosak, a havazásban érintett más területeken sónedves vagy nedves a főúthálózat.

A mellékutak Szombathely, Zalaegerszeg és Keszthely térségében havasak, Fertőszentmiklós környékén hókásás, Lenti, Nagykanizsa és Csorna tájékán pedig latyakos, a havazásban érintett többi alsóbbrendű úton nedves a burkolat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. havazásban és a hófúvásokban érintett üzemmérnökségein 12 órás váltott műszakokban, folyamatosan dolgoznak a cég szakemberei és munkagépei. A mai napon országosan közel 280 bevethető munkagép dolgozik rotációban az utak hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkáin.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a havazásban és a hófúvásos területeken autózókat, hogy kizárólag a téli közlekedésre megfelelően felkészített gépjárművel keljenek útra, utazás előtt pedig mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról. Friss információkat a társaság Útinform szolgálatának munkatársaitól és megyei diszpécsereitől kaphatnak. Minden elérhetőség megtalálható a www.kozut.hu vagy a mobiltelefonokra optimalizált m.kozut.hu oldalon.8.00 -  Baleset a 84-esen: hótoló és teherautó ütközött >>

Szerda 7.55

Győr-Moson-Sopron megyében több térségben is havazik. A havazásban érintett területeken egyelőre hókásás vagy vizes a fő- és mellékutak burkolata. A 7.00 órai összesítésünk alapján 9 munkagépünk dolgozott a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon a megyében.

A 85-ös főúton Rábatamásinál a 30-as kilométer szelvénynél egy kisteherautó árokba fordult, félpályán megy a forgalom, a 84-es számú főúton a 126-os kilométer szelvénynél az egyik sószóró munkagépünkkel ütközött egy tehergépjármű, személyi sérülés nincs, de itt is csak félpályán halad a forgalom.

A megye területén minden közút járható, ugyanakkor az ár- és belvíz miatt az alábbi korlátozások vannak érvényben:Szerda - 6.00

Első fokozatú, vagyis citromsárga riasztást adott ki az Országos  Meteorológiai Szolgálat hófúvás miatt Vas és Zala megyére, valamint  Győr-Moson-Sopron megye nyugati és Veszprém megye magasabban fekvő  területeire.

 A szervezet szerda hajnalban arra kért mindenkit, hogy  mielőtt arrafelé indulnak, tájékozódjanak az időjárásról és az utak  állapotáról és kövessék figyelemmel a hatóságok tájékoztatóit.  Kiemelték: csak a téli időjárásnak megfelelően felkészített járművel  induljanak el, valamint lassabb haladásra és fennakadásokra is  számítsanak.

 Az aktuális veszélyjelzések folyamatosan nyomon követhetők az  OMSZ honlapján, a www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/ oldalon


22.30 - Egyre többfelé havazik

Kedden estge fél 11-kor már a megye nyugati felében havazásba váltott az eső, Mosonmagyaróvár és Győr térségéből még esőt jelentenek észlelőink.

Egyenlőre még nedves, tapadó hó esik, mivel a Soproni-hegység kivételével mindenütt fagypont felett van a hőmérséklet. Sopronban a hó már megmarad, az utak elkezdtek latyakossá válni.

A hőmérséklet az OMSZ mérései alapján 22.30-kor Sopronban 0.2, Kapuváron 1.2, Győr-Likócson 3.5, Péren 3.7 fok, Mosonmagyaróváron 2.8 fokot mérünk.

Az északnyugati szél az utóbbi órában mindenütt erősödött: Sopronban az átlagos szélsebesség 25.6 km/h, Győrben 11.9 km/h, Mosonmagyaróváron 18,7 km/h. A következő órákban megyénkben további szélerősödésre számíthatunk - tájékoztatta portálunkat Kiss Márton állomásvezető (Országos Meteorológiai Szolgálat Soproni Meteorológiai Állomás).

20.40 - A megye nyugati részén már megkezdődött a halmazállapot váltás, a hőmérséklet folyamatosan csökken, Sopronban 20.40-kor 0,9 fokot mértek, míg Győrben még 4,1 fok van és esik az eső.

Sopronból és Sopronhorpácsról már havasesőt jelentettek az észlelők, de az utóbbi percekben Sopronban már havazás kezdődött. A halmazállapot váltás határa a következő órákban folyamatosan kelet felé terjeszkedik - tájékoztatta portálunkat Kiss Márton meteorológus, a soproni állomásról.

A Győr-Moson-Sopron megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hófúvás miatt második fokozatú (NARANCS) figyelmeztetést adott ki Győr-Moson-Sopron megye területére, mert szerdán a friss hóval fedett területeken a viharos szél magas hótorlaszokat emelhet. Kedd éjféltől szerda délutánig erős, néhol viharos szél alakulhat ki. Szerdán napközben a Nyugat-Dunántúlon 10 centiméternél is több friss hó hullhat, ezért Győr-Moson-Sopron megye nyugati részén hófúvásra kell számítani.

A szélsőséges időjárás által a térségben útnak indulók tájékozódjanak az előrejelzésekről és az utak állapotáról, és kövessék figyelemmel a hatóságok tájékoztatóit. Csak a téli időjárásnak megfelelően felkészített járművel induljanak el, valamint lassabb haladásra és fennakadásokra is számítsanak.20.20 - A megyében egyelőre eső20.05 - Jelentős mennyiségű eső és hó várható

Jelentős mennyiségű esőre és tíz centiméter hóra is számítani lehet szerdán. A Tisza összes mellékfolyóján kedden emelkedett a vízszint, a Kőrösökön, a Berettyón és a Rábán harmadfokú vízszinten várják a tetőzést, a Balatonon újra megnyithatják a Sió-zsilipet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében szerdán több mint tíz centiméternyi hó hullhat, emiatt elsőfokú figyelmeztetést rendeltek el, ugyanezen megyékben a talaj menti fagyra is figyelmeztet a meteorológia.

Tizenegy megyében jelentős mennyiségű esőre is számítani kell. 24 óra alatt több mint húsz milliméter csapadék hullhat, ezért első fokú figyelmeztetést adtak ki Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Veszprém és Pest megyére, valamint a főváros területére.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) adatai szerint 2124 kilométer töltésen van árvízvédelmi készültség az országban, 1442 kilométeren elsőfokú (Túr, Lónyai-főcsatorna, Tarna, Hármas-Körös, Rába, Mura és a Tisza valamint azokon a töltésszakaszokon, ahol az előző, lefutott árhullám utáni helyreállítási munkák folynak), 388 kilométeren másodfokú (Kraszna, Takta, Sajó, Hortobágy-Berettyó, Berettyó, Fehér- és Sebes-Körös, Ipoly) és 293,5 kilométeren harmadfokú (Zagyva, Hortobágy-Berettyó, Fekete- és Kettős-Körös). Kedd délután a Zala alsó szakaszán rendelték el a harmadfokú készültségi szintet.

A Körösökön Békés megyében és a Rábán harmadfokú vízszinten várható a tetőzés. A Fekete- és Fehér-Körös levonuló árhulláma a Kettős-Körösön szerdán tetőzik Békésnél, majd a következő napokban a Sebes-Körösön Körösladánynál és a Hármas-Körösön Gyománál. A Berettyó tetőzése - szintén harmadfokú szinten - Szeghalomnál csütörtökre várható. A Balaton vízszintje kedden 101 centiméter volt, két centimétert emelkedett az előző nap mért, átlagolt adatokhoz képest. Hasonló gyarapodásra a következő napokban is lehet számítani A Közép-Tiszán is emelkedik a vízszint és az elöntött terület nagysága is. A Tisza Tiszabecsnél kedd reggel tetőzött. Kisköre-alsói újra árad, az alatta lévő szakaszokon alig változó vízszinteket észlelnek.

A jelenlegi árhullám tetőzése a Közép-Tiszán a harmadfokú készültségi szint közelében várható. Balaton vízszintje az esőzések hatására esetenként napi két centimétert is emelkedik, ezért a Közép-dunántúli Vízügyi igazgatóság szakemberei megkezdték a felkészülést a Sió-zsilip megnyitására, erre április végén, májusban lehet számítani. Az esőzések miatt megcsúszott a meredek partoldal Kaposváron, és a lezúduló föld félig betemetett egy melléképületet. Kaposkeresztúron egy családi ház udvarán szakadt be a föld, és négy méter mély kráter keletkezett.

Fonyódon szintén megcsúszott a partfal, emiatt a 7-es főutat lezárták Fonyód és Alsóbélatelep között. Az OVF összesítése szerint a felső talajrétegek változatlanul telítettek, a belvízlevezető csatornákban a vízszint jelentősen megemelkedett. Országosan 155 ezer hektár a belvízzel elöntött terület, ebből 71 ezer hektár vetés-szántó. A legnagyobb, 20 ezer hektár fölötti elöntések Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Csongrád megyében vannak. Tizenkét vízügyi igazgatóság kilencven belvízvédelmi szakaszából 68 szakaszon van érvényben belvízvédelmi készültség, ebből 17 szakaszon elsőfokú, 42 szakaszon másodfokú és 9 szakaszon harmadfokú.

20.00 - OKF: erős hófúvásra, fennakadásokra kell készülni

A szerdára várható, helyenként erős hófúvás miatt lassabb haladásra és fennakadásokra kell készülni az utakon - hívta fel a figyelmet az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében. A katasztrófavédelem azt kéri, hogy szerdán indulás előtt mindenki tájékozódjon az időjárásról és az utak állapotáról, kövesse figyelemmel a hatóságok tájékoztatóit, továbbá csak a téli időjárásnak megfelelően felkészített járművel induljon el. Az aktuális veszélyjelzések folyamatosan nyomon követhetők az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján, a www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/ oldalon.

A meteorológiai szolgálat a hófúvás miatt Győr-Moson-Sopron és Vas megyére másodfokú, Veszprém és Zala megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki. Ezeken a területeken a szél hófúvást okoz, amely hótorlaszokat emelhet. Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében szerdán több mint tíz centiméternyi hó hullhat, emiatt első fokú figyelmeztetést rendeltek el, és ugyanezen megyékben talaj menti fagyra is figyelmeztet a meteorológia. Emellett tizenegy megyében jelentős mennyiségű esőre is számítani kell. 24 óra alatt több mint húsz milliméter csapadék hullhat, és ezért első fokú figyelmeztetést adtak ki Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Veszprém és Pest megyére, valamint a főváros területére.

19.10 - Szerdára narancs riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat Győr-Moson-Sopron és Vas megyére is.

Részletek itt >>


Szerdára a jelentős mennyiségű csapadék, talaj menti fagy, havazás és hófúvás miatt is adott ki több megyére figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat. Az erős hófúvás miatt két megyében másodfokú figyelmeztetést adtak ki. Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint, amelyet kedd kora este juttatott el az MTI-hez, tizenegy megyében jelentős mennyiségű esőre kell számítani. 24 óra alatt több mint 20 milliméter csapadék hullhat, ezért elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Veszprém és Pest megyére, valamint a főváros területére.

Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyében szerdán több mint 10 centiméternyi hó hullhat, emiatt elsőfokú figyelmeztetést rendeltek el. A hófúvás miatt két megyére - Győr-Moson-Sopron, illetve Vas megyére - narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést, két megyére - Veszprém, illetve Zala megyére - citromsárga, vagyis elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. Ezeken a területeken a szél hófúvást okoz, amely hótorlaszokat emelhet. A talaj menti fagy miatt Győr-Moson-Sopron, Vas, Veszprém és Zala megyékben adtak ki figyelmeztetést. A figyelmeztető előrejelzés szerint szerdán jobbára az északi és keleti tájakon lehet területi átlagban 20 millimétert meghaladó csapadék.

A Dunántúl nyugati felén havazás valószínű, főként Vas és Zala megyében, Győr-Moson-Sopron nyugati részén és Veszprém megye magasabban fekvő területein szerda délelőttig helyenként 10 centimétert meghaladó friss hó hullhat. A Dunántúl többi részén havas eső, eső egyaránt előfordulhat. Emellett a szél is viharossá fokozódik, majd várhatóan szerda estére mérséklődik. Emiatt a Nyugat-Dunántúlon szerdán a nap első felében hófúvásra is számítani kell. A lehulló hó síkvidéken inkább csak átmenetileg maradhat meg - jegyezte meg a meteorológiai szolgálat.Ismét havazás várható

A megye nyugati részén már kedden is havazott a délelőtti órákban, majd eső, havas eső váltotta fel.

Este 7 órakor Sopronban 2.3, Győrben 4.3 fokot mérünk - tájékoztatta portálunkat Kiss Márton.

A megye szinte teljes területén gyengén esik az eső.

Várható folytatatás estére: kedden az esti órákban is marad a borult idő, a kezdeti esőt nyugat felől egyre többfelé havas eső, majd havazás váltja fel.

A kora hajnali óráktól a csapadékhullás erősödik, szerda reggel már várhatóan a síkvidéken is hó borítja a tájat, a hótakaró vastagsága megye nyugati részén meghaladhatja a 10 cm-t is.
Éjjeltől az északi szél erős, időnként viharos lesz, így átmenetileg gyenge hófúvás sem zárható ki.

A hőmérséklet a mostani 2-4 fokról reggelig 0 fok közelébe süllyed.

Szerdán napközben is borult égre számíthatunk és havazni fog(a megye keleti felén havas eső is lehet), várhatóan a kora délutáni órákig, majd fokozatosan szűnik a csapadék, estére felszakadozik a felhőzet. Csütörtökön már többnyire napos idő várható és enyhül az idő, de az igazi tavaszra még várnunk kell.

Országos Meteorológiai Szolgálat Soproni Meteorológiai Állomás - folyamatosan frissülő hivatalos veszélyjelzés >>

 

Olvasóink írták

 • 14. józanparaszt 2013. április 03. 21:54
  „lássuk a szép oldalát!, emellet meg nincsenek bogarak, legyek, szúnyogok...”
 • 13. Bagoly11 2013. április 03. 19:46
  „Még jó hogy globális felmelegedés van és nem le hűlés,mi lenne akkor?”
 • 12. Mankapunka 2013. április 03. 18:14
  „Tehát Túra, akkor mikorra várható az éhenhalás időszaka?”
 • 11. Túrabakancs 2013. április 03. 17:25
  „Aki azt hiszi hogy ezzel kezdetét veszi a tavasz az nagyot téved. Jövő héten megint havazhat a térségünkben..
  És még azután is tél, tél, tél, igaz a kicsit enyhébb verzióból. Idén szó szerint elmarad a tavasz, ez már borítékolható.
  Május az nem igazán tavasz. Na jó, félig. A Dunántúl folyamatosan a hidegebb oldalon lesz a továbbiakban is, az
  ország dél-keleti része kaphat meleget az elkövetkező időszakban. Mint ahogy januártól kezdve már megszokhatták az ottaniak. Irigylem őket! Szerintem május nagyon heves viharokat hozhat, hiszen a talaj nagyon telített vízzel, emiatt
  a kipárolgás jelentős, ez kedvez az égiháborúk kialakulásához. Ott ahol majd lecsap egy ilyen zivi´, ott kő kövön
  nem fog maradni!!! Egy egyébként is átázott talaj nem fogja tudni időben beszívni a lehulló csapadék mennyiséget.”
 • 10. Mankapunka 2013. április 03. 16:20
  „Vlado

  Győrben a Szent István úton is vígan járnak 20 tonna felett. Minapi kedvencem az az ukrán buszos volt, aki a Rába szálloda mögött fel állt a járdára.

  Ez érdekes módon a rendőrséget nem zavarja, pedig ott járnak el minden órában. Erre tudna valaki választ adni, hogy is lehet ez? Vagy kérjek igazolást a rendőrségtől, hogyha legközelebb én csinálok ilyet, akkor elmehetek úgy, mint ahogy az ukrán?”
 • 9. Vladokumpan 2013. április 03. 15:10
  „A hatarhoz vezetö (84-es) uton törtent balesethez megint csak annyit szolnek hozza, hogy 20t sulykorlatozas van ezen a szakaszon. Ha a kamion ezt betartja, vagyis nem megy ezen az uton, nem törtenik baleset! Sajnos ezt sokan nem tartjak es tartatjak be!!! Amugyis kamionstopot kellett volna bevezetni!!!”
 • 8. kustela 2013. április 03. 12:31
  „Széééép, tavaszi nap...
  http://www.youtube.com/watch?v=5gnmrVTSNS4&feature=youtu.be”
 • 7. zopika02 2013. április 03. 09:00
  „Még az hiányzik hogy lezárják megint a határokat....”
 • 6. Kabóca 2013. április 03. 08:56
  „Holle anyó mondjon le!”
 • 5. thermoline 2013. április 03. 08:34
  „Sikítsunk is:)”
 • 4. rozsautcai 2013. április 02. 23:18
  „Szóljunk a Sógoroknak.SOS.”
 • 3. Oreg35 2013. április 02. 21:38
  „Nagy baj nem lehet, mert a katasztrófát védik!”
 • 2. sx486 2013. április 02. 19:59
  „Földrengés, vagy vulkánkitörés nem lesz?”
 • 1. gulyas 2013. április 02. 19:58
  „Kedves Kisalföld! Mi ez a páli fordulat?! Eddig az idokep.hu térképeit tették a cikkekhez, még délután is. Megszavazták az új törvényt a meteorológiai szolgálatások igénybevételéről? Hát, igen..... no comment.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időjárás: Esni fog csütörtökön is!

A legmagasabb nappali hőmérséklet holnap 7, 11 fok között alakul. Tovább olvasom