Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Kisalföld Hűségprogram

Kedves Előfizetőink!

Nekünk Önök a legfontosabbak. Hűségüket 2017-ben is szeretnénk megköszönni, de a korábbi évekhez képest a hűségprogramban az alábbi változásokat vezetjük be.

A hűségkártyát megszüntetjük, vagyis erre az évre már nem küldünk érvényesítő matricát. Kártyakibocsátó partnerünk, az EDC idén már nem tudott üzemanyagtöltő állomással megállapodni, ami számunkra a legnagyobb fájdalom, mert így nem tudunk az Önök részére tankolási kedvezményt biztosítani.

A kártya megszűnése azonban nem jelenti azt, hogy hűségprogramunk is megszűnne. A hűséges előfizetőinknek továbbra is igyekszünk egyedi akciókat biztosítani, Kisalföld-előfizetésükkel továbbra is kedvezményesen vásárolhatják meg könyveinket, adhatnak fel családi és apróhirdetéseket (a részletekről érdeklődjenek ügyfélszolgálati irodáinkban), illetve a REÁL ÉLELMISZER ÁRUHÁZAK is a partnereink maradnak. Számíthatnak NYEREMÉNYJÁTÉKAINKRA is. Terveink szerint minden hónapban EGYEDI AKCIÓVAL jelentkezünk, így érdemes lesz előfizetőnek maradni, mert ezeket a kedvezményes lehetőségeket kizárólag a Kisalföld-előfizetéssel rendelkező olvasóink vehetik igénybe.

Bővebb információ: +36-96/504-504 (munkaidőben hívható szám).