ÜZLETI INNOVÁCIÓS DÍJ: IHH, a minősített nyelviskola

2006.12.01. 14:19
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Az üzleti innovációs díjat díjat 2006-ban a Presztízs-díjon IHH, a minősített nyelviskolának ítélték oda.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.Az IHH nyelviskola létrehozása önmagában innovatív cselekedet volt huszonegy évvel ezelőtt, amikor Magyarországon a vállalkozásokra nem néztek jó szemmel – tartja Nagy Ottó László, aki átvehette cége nevében a kategória elismerő díját. 

„Azt szoktam mondogatni a kollégáimnak, hogy csak elsőnek érdemes lenni, ám nem árt másoktól tanulni" – mondja a frissen megkapott innovációért járó díjat büszkén átölelve Nagy Ottó László, az IHH minősített nyelviskola alapítója.  „Több kategóriában is neveztünk. Az év vállalkozója díjat a zsűri döntése alapján Prohászka úr kapta,  megérdemelten. Ezután éreztem meg, talán az innovációban szerephez juthat az IHH, hiszen ezen vállalkozás a kezdetektől fogva az innovációra, a megújuló fejlődésre épített. A Presztízs-díj-gálán számos olyan embert láttam a nézőtéren, aki valamilyen kapcsolatban volt már velünk, és bízom benne, még sokan válnak partnerünkké ügyfelünkké, látva: jó helyre mennek, ha hozzánk jönnek."

Nagy Ottó László a díj átvétele után munkatársainak is köszönetet mondott. Azoknak, akik a kezdet kezdetétől vele vannak, és azoknak is, akik új emberként azonosulnak a céljaival, és építenek egy még sikeresebb vállalkozást. A megújulást minden esetben szem előtt tartva. „Hogy milyen innovatívak vagyunk, talán az bizonyítja legjobban, hogy ötleteinket, módszereinket mások is használják már. Ez természetes, erről szól az innováció. Büszke vagyok a díjra, köszönöm az alapítóknak, a zsűrinek."

Az ötlet 21 éve

Nagy Ottó László éppen huszonegy esztendővel ezelőtt látta meg a lehetőséget a nyelvtanfolyamok szervezésében. Az IHH Nemzetközi Szabadidő Szervező Üzletház Szövetkezetet, melyet ma leginkább mint IHH  minősített nyelviskola említenek, tizenöt évvel ezelőtt alapította meg. Ettől a pillanattól kezdve mindig is az innovációra, a megújításra, valamint az új dolgok befogadására, közvetítésére épített a vállalkozó. Sorra alakultak meg olyan intézmények, mint a Vocational Academy két tannyelvű iskolák, melyek az általános iskolától a középszintű oktatásig, sőt, a felnőttképzésig sokrétű feladatot látnak el. Nagy Ottó Lászlónak és csapatának mindig is fontos volt, hogy az innováció, a fejlődés, ezen keresztül a siker kulcskérdése az ember. Az IHH így  tudott erőssé válni, megújulva, megtartva értékeit, mint megbízhatóság, kiszámíthatóság.

hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!

Olvasóink írták

 • 1. Albrecht Ildikó 2007. december 29. 15:22
  „Tisztelt Nyelviskola!

  Érdeklődni szeretnék, hogy Önök itt élő, német anyanyelvű külföldi állampolgárok részére tartanak-e vagy szerveznek-e magyar nyelv-tanfolyamot.

  Válaszukat előre is köszönöm.
  Tisztelettel
  Albrecht Ildikó”
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...